Για το 2017 οι συμμετοχές θα παραμείνουν 1000. Οι εγγραφές θα γίνονται στο site: www.hydrastrail.gr. Πρώτη ημέρα εγγραφών είναι η Κυριακή 01/01/2017. Ημερομηνία λήξης εγγραφών δεν θα ανακοινωθεί καθώς όπως και πέρυσι το Hydra’s Trail Event ήταν sold out!
Οι αγώνες του διημέρου παραμένουν και φέτος πέντε, μαζί με τον παιδικό. Οι τρεις από αυτούς διεξάγονται το Σάββατο και οι δύο την Κυριακή. Όλοι οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν μέχρι και σε τρεις αγώνες έχοντας όμως πληρώσει μόνο μια συμμετοχή.
Στόχος μας είναι με αυτόν τον τρόπο οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ομορφιές του νησιού και να απολαύσουν ένα αγωνιστικό διήμερο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Ο σχεδιασμός των διαδρομών έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνονται ορεινά και παραθαλάσσια μονοπάτια αλλά και καλντερίμια μέσα στον ιδιαίτερα γραφικό αστικό ιστό.
Κλείνοντας σας υπενθυμίζουμε πως το νέο αγωνιστικό διήμερο θα διεξαχθεί το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Απριλίου 2017.
Σας περιμένουμε όλους, να περάσουμε ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο, γεμάτο τρέξιμο, δράση αλλά και δυνατές συγκινήσεις.
Από την Οργανωτική Επιτροπή























