ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Ο Δρόμος των Αθανάτων αποτελεί κριτήριο για το Σπάρταθλον!!!

Αγαπητοί φίλοι και φίλες δρομείς!

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε, ότι ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΩΝ ΤΡΙΠΟΛΗ – ΣΠΑΡΤΗ – ΜΥΣΤΡΑΣ – ΚΑΛΑΜΑΤΑ 142χλμ., ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΣΤΟ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ!

 

Με βάση την απόφαση του Συμβουλίου του Διεθνή Συνδέσμου ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ,όσοι δρομείς συμμετάσχουν στον ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΑΘΑΝΑΤΩΝ και τον τερματίσουν κάτω από 18 ώρες οι άνδρες και κάτω από 19 ώρες οι γυναίκες, μπορούν να συμπεριληφθούν στην κλήρωση προκειμένου να κληρωθούν στον προσεχή αγώνα του Σπάρταθλου Αθήνα – Σπάρτη 142 χλμ.

Η εν λόγω απόφαση ισχύει και για τον προηγούμενο αγώνα του 2016, οπότε όσοι δρομείς πιάσατε τα εν λόγω όρια, έχετε δικαίωμα να συμμετάσχετε στην κλήρωση προκειμένου να κληρωθείτε στην επόμενη διοργάνωση του Σπάρταθλου 2017!

ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΔΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΄΄ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ΄΄, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΣΠΑΡΤΑΘΛΗΤΕΣ ΓΙΝΕΤΑΙ!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΟΠΗ

-

 

 

 

Καλεντάρι

5th Paros Way

5th Paros Way

Ιουν 13, 2026 Rate: 0.00

Περισσότερα

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

5th Paros Way

5th Paros Way

Ιουν 13, 2026 Rate: 0.00