Ορισμένοι από τους κορυφαίους αθλητές των σπριντ συναντήθηκαν στο Πανθεσσαλικό στάδιο με στόχο να δουλέψουν από κοινού ενόψει των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων Ανδρών -Γυναικών και Εφήβων-Νεανίδων.
Η Μαρία Μπελιμπασάκη, η Ελισάβετ Πεσιρίδου, ο Κώστας Δουβαλίδης, ο Γιαννης Νυφαντόπουλος, ο Πάνος Τριβυζάς, η Γρηγορία Κεραμιδά και η Γωγώ Κοκλώνη ήταν ορισμένοι από τους αθλητές και τις αθλήτριες που βρέθηκαν στο Βόλο και είχαν την ευκαιρία να κάνουν κοινές προπονήσεις ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων, που θα γίνει τον Ιούνιο στη Λιλ.
Στόχος της ομοσπονδίας δεν είναι μονάχα οι κοινές προπονήσεις των αθλητών, αλλά και οι αγώνες προετοιμασίας, μέσα από τους οποίους θα βγει και το καλό αποτέλεσμα. Στο Βόλο βρέθηκαν και αθλητές και αθλήτριες της κατηγορίας Κ20 ετών.
Αθλητές και προπονητές που συμμετείχαν στο καμπ του Βόλου, δεν έμειναν ικανοποιημένοι μόνο από την προσπάθεια και τη δουλειά που έγινε εκεί, αλλά και από την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο ελαστικός τάπητας του Πανθεσσαλικού. Κατά κοινή ομολογία το Πανθεσσαλικό διαθέτει αυτή τη στιγμή την καλύτερη πίστα και αυτός είναι ένας ακόμη λόγος για τον οποίο θα πρέπει άμεσα να φιλοξενήσει αγώνες.
Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ
























