Με Μπούμπκα, Εμιγιάν και καλές επιδόσεις τα άλματα στην Καλλιθέα

Με την παρουσία δύο σπουδαίων ανθρώπων του αθλητισμού, του αντιπροέδρου της IAAF και κατόχου του παγκοσμίου ρεκόρ στο επί κοντώ Σεργκέι Μπούμπκα και του κατόχου του ρεκόρ Ευρώπης στο μήκος Ρόμπερτ Εμιγιάν έγιναν το Σάββατο στην Καλλιθέα οι Αγώνες αλμάτων.

 

Οι διοργανωτές όσο και ο Δήμος Καλλιθέας με την ευκαιρία των εγκαινίων του σταδίου τίμησαν τους δύο άνδρες για την προσφορά τους στον αθλητισμό και για την τιμή που τους έκαναν να βρεθούν στην Ελλάδα. Τους αγώνες παρακολούθησε και ο πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και φυσικά μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΣΕΓΑΣ.

 

Στο αγωνιστικό, ο Θοδωρής Χρυσανθόπουλος συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και μετά το 5,25 μ. στα Χανιά ανήκε πάνω από τα 5,40 μ. στην Καλλιθέα. Στο επί κοντώ κορασίδων, νέα σταθερή εμφάνιση από την Αριάδνη Αδαμοπούλου, που ήταν νικήτρια με 4,00 μέτρα. Καλή εμφάνιση και από την παγκορασίδα Μιλένα Ποστίκα, που ξεπέρασε τα 3,60 μέτρα. Η Νίκη Ξυδώνα επέστρεψε από τις ΗΠΑ και πέτυχε 5,62 μ. (0,3) στο μήκος, ενώ στο ύψος νεανίδων η Αθηνά Ρέντζιου ανέβηκε πάνω από το 1,71 μέτρα.

 

Τα αποτελέσματα

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display