Στην Πολωνία Φιλιππίδης και Δουβαλίδης

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Κώστα Φιλιππίδη, που μετά την εξαιρετική εμφάνιση στο Athens Street Pole Vault, θα αγωνιστεί στο μίτινγκ της ΕΑΑ στο Σετσίν της Πολωνίας, το Σάββατο (10/6).

 

Ο κορυφαίος Έλληνας άλτης του επί κοντώ έχει ως στόχο να βελτιώσει το 5,70 μ., που σημείωσε στην Πλατεία Συντάγματος και να δώσει συνέχεια στις πολύ καλές εμφανίσεις της σεζόν.

 

Ο Φιλιππίδης είναι σε καλή κατάσταση και δεν θα είναι έκπληξη να τον δούμε σε άλματα πάνω από τα 5,80 μέτρα. Σε αυτό θα τον βοηθήσει και ο δυνατός συναγωνισμός με τους Πολωνούς Πιοτρ Λίσεκ, Πάβελ Βογιεκόβσκι, αλλά και τον Ρώσο Ιλία Μουντρόβ. 

 

Στην ίδια διοργάνωση θα πάρει μέρος και ο πρωταθλητής των ψηλών εμποδίων Κώστας Δουβαλίδης, που θα κυνηγήσει το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου (13.44).

 Ο αθλητής έχει ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού και δείχνει έτοιμος να κυνηγήσει μια καλή εμφάνιση. 

 

Ο έμπειρος εμποδιστής πριν λίγες ημέρες αγωνίστηκε στην Πράγα, όπου πέτυχε 13.68, επίδοση που όπως υποστηρίζει και ο ίδιος δεν αντιπροσωπεύει την καλή αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display