Διήμερη δράση στο "Ίστβαν Γκιουλάι" με Μπατζάβαλη και Αναστασάκη

Στο μίτινγκ "Ιστβαν Γκιουλάι" στο Σεκεσφεχερβαρ αγωνίζονται δύο πρωταθλητές των ρίψεων, ο Παρασκευάς Μπατζάβαλης και ο Μιχάλης Ανασασάκης. 

 

Το πρόγραμμα των αγώνων γίνεται σε δύο ημέρες με τον Μπατζάβαλη να αγωνίζεσαι σήμερα στον ακοντισμό και τον Αναστασάκη την Τρίτη στη σφυροβολία. 

 

Ο Μπατζάβαλης θα κάνει τον πρώτο του αγώνα μετά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, αγώνα τον οποίο δεν ολοκλήρωσε εξαιτίας τραυματισμού στον αγκώνα. Ο αθλητής ακολούθησε θεραπευτική αγωγή και προσάρμοσε το πρόγραμμα της προπόνησης, το οποίο δε περιλάμβανε καθόλου βολές. Παρόλα αυτά ο αθλητής επέλεξε να κάνει έναν αγώνα, μέσα από τον οποίο θα έχει την ευκαιρία να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το χέρι του.

 

Στη σειρά Challenge της IAAF είναι το αγώνισμα της σφυροβολίας, το οποίο θα γίνει την Τρίτη με τη συμμετοχή του Μιχάλη Αναστασάκη. Ο πρωταθλητής μας έχει αφήσει πίσω του την εμφάνιση της Λιλ, όπου έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό και θα κυνηγήσει βολές πάνω από τα 75 μέτρα,

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Error: No articles to display