Αθλήτρια του Χρήστου Παπαχρήστου η Κωνσταντίνα Γιαννοπούλου μετέχει για πρώτη εφέτος και στον Μαραθώνιο και με τα χρώματα της Wind: «Η συμμετοχή με τα χρώματα της Wind προέκυψε και επειδή είναι ο χορηγός μου, ως αθλήτρια αλλά και επειδή τρέχουμε για καλό σκοπό. Ήθελα πολύ να τρέξω και να είμαι μέσα στην ομάδα».
Η Ναυπλιώτισσα αθλήτρια μας εξηγεί το γιατί: «Με το μήνυμα «Δείξε το Δρόμο, Δείξε Ποιος Είσαι», η Wind ως επίσημος χορηγός του Μαραθωνίου της Αθήνας, στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το παιδί». Θέλουμε να τρέξουμε όλοι μαζί και να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε γι΄αυτά τα παιδιά».
Η συμμετοχή της στο 5άρι με την ομάδα της Wind είναι μια καλή ευκαιρία για την προετοιμασία της στο δικό της αγώνισμα, τα 800μ.: «Σίγουρα είναι ένας καλός αγώνας στα πλαίσια της προετοιμασίας μου γιατί θα με βοηθήσει, αλλά γιατί όχι να μην έρθει και η νίκη». Η φοιτήτρια των ΤΕΦΑΑ αναφέρθηκε όμως και στους δικούς της προσωπικούς στόχους: «Θα ήθελα πολύ να πιάσω το όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο και να διακριθώ στο πανελλήνιο πρωτάθλημα ανοιχτού και κλειστού στίβου.
Ο Κώστας Γκελαούζος μετέχει για 2η χρονιά στον Μαραθώνιο με τα χρώματα της Wind και πέρυσι κατάφερε να τερματίσει 2ος ‘Ελληνας: «Είδα τις κινήσεις της εταιρείας και μου άρεσαν. Βρεθήκαμε, μιλήσαμε και αποφασίσαμε ότι μπορούμε να κάνουμε αυτό που θέλει η εταιρεία, γιατί έχουμε το ίδιο πλάνο. Η Wind να βοηθήσει εμένα, κι εγώ την εταιρεία καθώς έχω ανθρώπους, οι οποίοι με στηρίζουν στην προσπάθεια αυτή».
Πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων ο Κώστας Γκελαούζος, θα πάρει μέρος για 2η χρονιά στον Μαραθώνιο της Αθήνας, τον Αυθεντικό και τον πιο δύσκολο. Κάτι ξέρει ο Έλληνας πρωταθλητής: «Ισχύει αν και δεν του φαίνεται είναι μια δύσκολη διαδρομή. Θέλει προσοχή, υπομονή για να μπορέσεις να τα καταφέρεις και να τερματίσεις». Οσο για το φετεινό του στόχο: «Στόχος μου είναι να ξεπεράσω τον εαυτό μου από πέρυσο και να προσπαθήσω να κάνω κάτι καλύτερο και αν όλα πάνε καλά, να καταφέρω να είμαι ο πρώτος Έλληνας, που θα μπει στο Καλλιμάρμαρο».
Μαζί με τη Wind; «Εννοείται, η εταιρεία τρέχει για καλό σκοπό εφέτος και αυτό θα κάνω κι εγώ. Βοηθάμε την Ένωση «Μαζί για το παιδί».
Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ






















