Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Η Ντρισμπιώτη δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την προσπάθεια της στο Μεξικό

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε θέση εκκίνησης 20χλμ. βάδην στον αγώνα της IAAF που έγινε στην πόλη Μοντερέι, όμως, δεν κατάφερε να περάσει την γραμμή τερματισμού.

Η αθλήτρια μας αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την προσπάθεια της στο 7ο χιλιόμετρο επηρεασμένη από την υψηλή θερμοκρασία, που άγγιζε τους 32ο βαθμούς.

Η αθλήτρια του Θανάση Δεληγιάννη είναι σε καλή κατάσταση και πλέον θα αναζητήσει άλλον αγώνα, στις επόμενους εβδομάδες, προκειμένου να πετύχει το στόχο της, που είναι το όριο συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βερολίνου. Νικήτρια του αγώνα η Γκονζάλες Ρομέρο (Μεξικό) με 1.27.46.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00