Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού: Καλή παρουσία από τον Κώστα Δουβαλίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Φωτογραφία: eurokinissi
 
Ικανοποιημένος με την παρουσία του στο 17ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου θα πρέπει να αισθάνεται ο Κώστας Δουβαλίδης.
Ο πρωταθλητής μας τερμάτισε έκτος στη δεύτερη ημιτελική σειρά των 60 μ. εμπ. σε 7.68, πολύ κοντά στο 7.66, του προκριματικού, που είναι το φετινό του ρεκόρ. Ο Δουβαλίδης πριν το πανελλήνιο πρωτάθλημα έπαθε μια σύσπαση, που εξελίχθηκε σε θλάση στους αγώνες στο ΣΕΦ κι έτσι αναγκάστηκε να μείνει για περίπου δέκα ημέρες εκτός δράσης, γεγονός που επηρέασε την προετοιμασία του. 
 
Την καλύτερη επίδοση του ημιτελικού σημείωσε ο Αντριου Ποτζί με 7.46 και ακολούθησε ο Κύπριος Μίλαν Τραίκοβιτς με 7.51, επίδοση που αποτελεί εθνικό ρεκόρ. Ο Δουβαλίδης κατέλαβε την 14η θέση στο σύνολο των 24 αθλητών.
 
 
 
 
Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00