9ος Δρόμος Ολυμπιακής Εκεχειρίας: Θλίψη για την απώλεια του 61χρονου δρομέα

Ένας από τους δρομείς που συμμετείχαν και εφέτος στο Δρόμο της Εκεχειρίας δεν βρίσκεται πια κοντά μας. Έσβησε στο Μονοπάτι της Εκεχειρίας για την Ειρήνη…. Και ενώ θα έπρεπε να είμαστε αισιόδοξοι που αυτές τις δύσκολες ημέρες για την ανθρωπότητα, μαζί με εκατοντάδες συνανθρώπους μας Έλληνες και ξένους, μεταφέραμε το μήνυμα της συναδέλφωσης και της ειρήνης, σε έναν δρόμο 50 χλμ. χωρίς αγωνιστικό χαρακτήρα, βιώνουμε την απέραντη θλίψη από την απώλεια μιας ανθρώπινης ζωής, ενός δρομέα της Ειρήνης….

Κατά τη διάρκεια του 9ου Δρόμου Εκεχειρίας από τη διοργανώτρια πόλη των αρχαίων Ολυμπιακών Αγώνων Αρχαία Ήλιδα στον τόπο τέλεσή τους την Αρχαία Ολυμπία, έχασε τις αισθήσεις του. Λίγο πριν το Πελόπιο κατέρρευσε. Άμεσα του παρασχέθηκαν πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της διοργάνωσης που ακολουθούσε ο οποίος μαζί με τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού ξεκίνησαν ΚΑΡΠΑ. Άμεσα έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας Αρχαίας Ολυμπίας. Δυστυχώς αν και οι γιατροί προσπάθησαν επίμονα, δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Τα μέλη της Συμπολιτείας Ολυμπίας εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το τραγικό αυτό συμβάν και εκφράζουμε τα συλλυπητήριά μας προς την οικογένεια του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

3ο Easter Olympic Camp

3ο Easter Olympic Camp

Απρ 28, 2024 Rate: 0.00

1ο Galatsi Night Run -  1/06/2024

1ο Galatsi Night Run - 1/06/2…

Απρ 27, 2024 Rate: 0.00

Καλεντάρι