Στο Ραμπάτ Μάστορας και Αναγνωστοπούλου

Στο Ραμπάτ αγωνίζονται την Κυριακή (14/6) δύο Ελληνες πρωταθλητές. Ο Αντώνης Μάστορας στο ύψος και η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία, θα είναι ανάμεσα σε κορυφαίους αθλητές στο Challenge της IAAF.

Ο Μάστορας θα προσπαθήσει να βρει τον αγωνιστικό του ρυθμό και να κυνηγήσει μια επίδοση καλύτερη από το 2,24 μ. των Χανίων. Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι δεν έχει καταφέρει ακόμη να βρει τις συνθήκες που θα του επιτρέψουν να κυνηγήσει μια επίδοση ανάλογη των δυνατοτήτων του.  Από την άλλη η Αναγνωστοπούλου διανύει πολύ καλή σεζόν, καθώς έχει φτάσει αισίως το ρεκόρ της στα 61,40 μ., επίδοση που της έδωσε την πρόκριση για το Πεκίνο. Η αθλήτρια της ΑΕΚ θα προσπαθήσει να συνεχίσει τη χρονιά με ένα ακόμη ρεκόρ, μία εβδομάδα πριν από τον αγώνα της στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Απευθείας στο Ηράκλειο θα αγωνιστεί ο Λυκούργος Τσάκωνας, ο οποίος περίμενε μέχρι τελευταία στιγμή κάποια ακύρωση στα 200 μ. στο Challenge του Ραμπάτ.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display