Μήτινγκ Βερολίνου - Πέταξε στα 5.70 ο Φιλιππίδης.

Την δεύτερη θέση, βελτιώνοντας την καλύτερη φετινή του επίδοση, πήρε ο Κώστας Φιλιππίδης στο διεθνές μίτινγκ της ΙΑΑΦ που έγινε σήμερα στο Βερολίνο.

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πέρασε με την δεύτερη προσπάθεια το 5.70 άλμα που του χάρισε τόσο την δεύτερη θέση, βελτίωσε την καλύτερη φετινή του επίδοση και ανέβηκε στην 11η θέση των καλύτερων επικοντιστών στον κόσμο το 2014.

Η πρώτη θέση κρίθηκε στα 5.80 ύψος στο οποίο ο Φιλιππίδης είχε τρία άκυρα άλματα όπως και ο Πολωνός Σομπέρα που πέτυχε ατομικό ρεκόρ ενώ ο συμπατριώτης του Πάβελ Βοζερκόσφκι πέρασε με την πρώτη βελτιώνοντας το φετινό του ρεκόρ ενώ στη συνέχεια προσπάθησε να ισοφαρίσει την κορυφαία επίδοση φέτος στον κόσμο στα 5.92 αλλά απέτυχε  

Ο Κώστας Φιλιππίδης πέρασε με την πρώτη τα 5.40, 5.50, 5.60, με την δεύτερη προσπάθεια τα 5.70 και απέτυχε στα 5.80 αλλά δεν κατάφερα όμως να επαναλάβει την περσινή του νίκη με που είχε σημειώσει με την ίδια επίδοση. 

Στη σφυροβολία γυναικών η Πολωνέζα Ανίτα Βλόνταρτσικ πέτυχε παγκοσμιο ρεκόρ με βολή 79.58. Το προηγούμενο ρεκόρ είχε η Γερμανίδα  Μπέτι Χαιντλερ με 79.42 από το 2011. Η Βλόνταρτσικ σταθερή σε μεγάλες βολές φλερτάριζε με το ρεκόρ τον τελευταίο καιρό και στο Βερολίνο πήρε την πρώτη θέση με βολές 75.29, 79.58, 78.48, 79.04, 78.64,77.94 ενώ η πρώην κάτοχος που μετείχε στον αγώνα πήρε την 2η θέση.

Πηγή: Γραφείο Τύπου ΣΕΓΑΣ

 

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display