Δεύτερος ο Φιλιππίδης στο Σλάντερς με 5,74μ

Μετά το διάλειμμα ενός έτους το μίτινγκ επί κοντώ στο Σλάντερς της Ιταλίας επέστρεψε και πάλι στη διεθνή σκηνή. Εκεί ήταν και αγωνίστηκε σήμερα ο Κώστας  Φιλιππίδης, ο οποίος κατάφερε να πραγματοποιήσει μια ακόμη σταθερή εμφάνιση στη σεζόν.


Ο αθλητής του Δημήτρη Κυτέα κατέλαβε την δεύτερη θέση στον αγώνα με άλμα στα 5,74 μ., πίσω από τον Σαουνάτσι Μπαρμπέρ, ο οποίος ήταν νικητής με 5,84 μέτρα. Μάλιστα ο Καναδάς δεν πήρε μόνο τη νίκη, αλλά και το ρεκόρ αγώνων, που κατείχε ο Φιλιππίδης με 5,73 μ. από το 2012. Τρίτος με ήταν ο Μίχαλ Μπάλνερ με 5,64 μέτρα.

Ο Φιλιππίδης, ο οποίος έχει πετύχει φέτος 5,91 μ. και διανύει μια εξαιρετικά σταθερή σεζόν σε μεγάλα άλματα, θα κάνει τον επόμενο αγώνα του στο Γιόγκριμ στις 5 Αυγούστου κι έπειτα θα αγωνιστεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display