Ο κ. Καπράλος αναφέρθηκε και στην τηλεοπτική μετάδοση των Αγώνων. «Αυτό που είναι σημαντικό, είναι ότι κάναμε συμβόλαια για την τηλεοπτική κάλυψη με πολλές χώρες. Υπάρχουν κι άλλα πράγματα που θα ακολουθήσουν, ενώ υπάρχει και ενδιαφέρον από χώρες εκτός Ευρώπης, από την Ασία και την Αμερική για τη μετάδοση των Αγώνων.

Η επίσκεψη της Συντονιστικής Επιτροπής θα ολοκληρωθεί την Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου.
«Είμαστε εντυπωσιασμένοι από όσα κάνουν. Κάθε φορά που ερχόμαστε στο Μπακού, έχουμε θέματα στην ατζέντα μας και προκλήσεις, αλλά απ' όσα ακούμε ότι έχουν κάνει, μένουμε εντυπωσιασμένοι. Ελπίζω το ίδιο να συμβεί και τώρα. Είμαστε αισιόδοξοι ότι κάνουν φανταστική δουλειά. Πάντα υπάρχουν θέματα όταν οργανώνεις ένα τόσο μεγάλο γεγονός με 20 αθλήματα και με τόσους ανθρώπους, τους οποίους πρέπει να φροντίσεις. Τώρα ρίχνουμε βάρος στην οργανωτική λειτουργία από τον σχεδιασμό και κοιτάμε όλες τις λεπτομέρειες, επειδή ο διάολος κρύβεται στις λεπτομέρειες.
Ο Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής εμφανίστηκε αισιόδοξος για τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες. «Εμείς ως Ευρωπαϊκές Ολυμπιακές Επιτροπές λέμε ότι οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες θα είναι καινοτόμοι. Εχουμε δει ότι ο ευρωπαϊκός αθλητισμός έχει λιγότερα μετάλλια πλέον σε Ολυμπιακούς Αγώνες και πιθανόν μέσω των Ευρωπαϊκών Αγώνων, να αναγεννηθεί ο ευρωπαϊκός αθλητισμός.»
Οι Ευρωπαϊκοί Αγώνες θα γίνουν με 20 αθλήματα και περισσότερους από 6.000 αθλητές από 49 χώρες, από τις 12 ως τις 28 Ιουνίου του 2015.

Πηγή: ΕΟΕ






















