Πεκίνο 2015: Η ομάδα έτοιμη για προπόνηση, στο Πεκίνο και η Στεφανίδη

Την πρώτη της προπόνηση επί κινεζικού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα η Νικόλ Κυριακοπούλου, η οποία ήταν η μοναδική από τα μέλη της ομάδας, που επέλεξε να κάνει και πρωινή προπόνηση.


"Επιλέξαμε να πάμε στο προπονητήριο που είναι περίπου 20 λεπτά από το ξενοδοχείο, το μικρότερο από τα δύο προπονητήρια που θα έχουμε στη διάθεση μας. Εκανα άλματα, ο καιρός ήταν καλός και το απόγευμα θα κάνουμε και την δεύτερη προόνηση μας", είπε η Κυριακοπούλου.

Τα μέλη της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία σήμερα να βρεθούν στο βοηθητικό στάδιο και να γνωρίσουν τους χώρους που θα αποτελούν το...σπίτι τους τις επόμενες δεκαπέντε ημέρες. Σε διαμορφωμένη διαδρομή έξω από το ξενοδοχείο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ. "Ολα καλά για την ώρα. Ξεκουραστήκαμε και τώρα θα κάνουμε την πρώτη μας προπόνηση. Για τα δικά μας αγωνίσματα, το θέμα είναι ο καιρός. Το Πεκίνο έχει ζέστη και υψηλή υγρασία", είπε ο Παπαμιχαήλ.


Τα προπονητικά κέντρα που χρησιμοποιεί η ομάδα είναι πολύ κοντά στο ξενοδοχείο, όπου διαμένει με την μακρινότερη απόσταση να μην ξεπερνάει την μισή ώρα.

Στο Πεκίνο έφτασε και η Κατερίνα Στεφανίδη, η οποία ταξίδεψε απευθείας από τις ΗΠΑ, προκειμένου να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή. "Νιώθω ξεκούραστη, το ταξίδι ήταν πολύ καλό", είπε η ασημένια πρωταθλήτρια Ευρώπης.

 

Το 15ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ξεκινάει το Σάββατο (22/8) και ολοκληρώνεται στις 30 του μηνός στη "Φωλιά του πουλιού", το στάδιο, όπου έγιναν οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2008.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display