Στο Γκέτεμποργκ η αγωνιστική συνέχεια για την Αναγνωστοπούλου

Στο Γκέτεμποργκ θα ταξιδέψει σήμερα το μεσημέρι η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου, προκειμένου το Σάββατο (5/9) να πάρει μέρος στο μίτινγκ που γίνεται στη σουηδική πόλη.

Η Αναγνωστοπούλου θα έχει την ευκαιρία να αποκομίσει μία ακόμη πολύτιμη εμπειρία  με τη συμμετοχή της σε ένα μίτινγκ, όπου παραδοσιακά μετέχουν κορυφαίοι αθλητές της Ευρώπης. Η αθλήτρια της Βάσως Παναγιωτοπούλου προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν, η οποία συνοδεύτηκε από βελτίωση και σταθερότητα.

Η 24χρονη δισκοβόλος αγωνίστηκε στο Πεκίνο, στο πρώτο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της καριέρας της, ενώ με το 61,40 μ. έχει ήδη εξασφαλίσει το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, "Είμαι καλά, ξεκουράστηκα και θα επιδιώξω να κάνω έναν ακόμη καλό αγώνα", είπε η νεαρή αθλήτρια, που στις 13 του μηνός θα αγωνιστεί στη Γερμανία.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display