Σοφία Ρήγα - Τώρα ξεκούραση και μετά...Βραζιλία

Ο στόχος υλοποιήθηκε…η δουλειά έγινε όπως είχε προγραμματιστεί και πλέον η ξεκούραση θα πάρει θέση στην καθημερινότητα της Σοφίας Ρήγα.Η πρωταθλήτρια του μαραθωνίου κατάφερε στον αγώνα του Βερολίνου (27/9) να πετύχει το μεγάλο της στόχο και να εξασφαλίσει το όριο συμμετοχής στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016.

Η 27χρονη αθλήτρια μετά από σκληρή και συστηματική δουλειά έκλεισε τη σεζόν, ακριβώς όπως την είχε προγραμματίσει διανύοντας την απόσταση σε 2 ώρες 39.53, επίδοση καλύτερη από το 2.42.00, που ήταν το όριο  «Ήταν πολύ καλή εμπειρία. Η διαδρομή μοναδική, ο αγώνας εξαιρετικός και τελικά ήρθε και ο μεγάλος στόχος, που ήταν το όριο για τους Ολυμπιακούς του 2016. Τώρα νομίζω πως χρειάζομαι αρκετή ξεκούραση», είπε η αθλήτρια του Ελευθέριου Βενιζέλου και συμπλήρωσε: «Στόχος μου μέχρι το Φεβρουάριο να ολοκληρώσω τις σπουδές μου στη Νοσηλευτική Πάτρας κι έπειτα να ασχοληθώ μονάχα με την προετοιμασία μια για τη Βραζιλία». Η Ρήγα αναφέρθηκε στην Ουράνια Ρεμπούλη, με την οποία πήγαν όλη την κούρσα μαζί.

«Από την αρχή είδαμε ότι πάμε στον ίδιο ρυθμό. Στην ουσία η μία βοήθησε την άλλη. Είχαμε κοινό στόχο και τα καταφέραμε». Η Ρήγα αναμένεται να κάνει τον επόμενο μαραθώνιο της το 2016 στους Ολυμπιακούς Αγώνες ενώ νωρίτερα θα έχει κάποιες εμφανίσεις στα 10.000 μέτρα.

 

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display