Φέτος τρέχουμε… πρωί και απόγευμα

Κάποτε, ίσως όσοι έτρεχαν σε κάποιο δρόμο ή ένα πάρκο στην Αθήνα να κέρδιζαν μόνο… περίεργα βλέμματα. Όχι πλέον. Τώρα πια, το δρομικό κίνημα έχει γιγαντωθεί και στη χώρα μας.

Κι αν κάποιος χρειάζεται μία ακόμη απόδειξη αυτού, πέρα από το γεγονός ότι φέτος ο Μαραθώνιος Αθήνας οδεύει προς νέο ρεκόρ συμμετοχών, αρκεί να αναλογιστεί πως πλέον το πρωί δεν… φτάνει για αυτούς που θέλουν να ζήσουν κάποιο κομμάτι αυτής της μεγάλης γιορτής στις 8 Νοεμβρίου. 

Αυτό οδήγησε τους διοργανωτές του 33ου ΑΜΑ στην απόφαση να βάλουν έναν ακόμη αγώνα στο πρόγραμμα. Με τις δηλώσεις συμμετοχής να συμπληρώνονται μέσα σε χρόνο ρεκόρ για τον αγώνα 5 χλμ. που γίνεται παράλληλα με τον Αυθεντικό Μαραθώνιο και πολύ κόσμο να μένει εκτός, αποφασίστηκε φέτος να διεξαχθεί ένας δεύτερος αγώνας 5 χλμ., το απόγευμα της ημέρας της μεγάλης γιορτής.

Έτσι, ακόμη περισσότεροι θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στο κέντρο της Αθήνας στο περιθώριο του 33ου ΑΜΑ. Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται για τον απογευματινό αγώνα 5χλμ., με τους επίδοξους δρομείς να σπεύδουν να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display