Κυριακοπούλου και Φιλιππίδης υποψήφιοι κορυφαίοι στη γιορτή του ΠΣΑΤ

Την Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου στις 19.00 θα γίνει στο Μέγαρο Μουσικής η γιορτή του ΠΣΑΤ, στη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθούν οι κορυφαίοι αθλητές και αθλήτριες του 2015 με το στίβο να δίνει δυναμικό παρών.

Σήμερα ο ΠΣΑΤ ανακοίνωσε τους τρεις υποψήφιους ανά κατηγορία και ανάμεσα σε αυτούς είναι δύο αθλητές μας, που διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο.

Πρόκειται για την «χάλκινη» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Πεκίνου στο επί κοντώ Νικόλ Κυριακοπούλου και τον κάτοχο του πανελληνίου ρεκόρ στο ίδιο αγώνισμα και 5ο τον χειμώνα στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού, Κώστα Φιλιππίδη.

Οι δύο αθλητές μας είναι αναμενόμενα ανάμεσα στους κορυφαίους δεδομένο του ότι πραγματοποίησαν πολύ καλές εμφανίσεις στη διάρκεια του έτους.

Στους άνδρες τον τίτλο του κορυφαίου διεκδικούν ακόμη οι Λευτέρης Πετρούνιας (ενόργανη γυμναστική) και Σπύρο Γιαννιώτης (ανοιχτή θάλασσα), ενώ στις γυναίκες οι Κέλλυ Αραούζου (ανοιχτή θάλασσα) και Αμαλία Τσιάβου (κωπηλασία).

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Error: No articles to display