Επόμενη στάση για τη Στεφανίδη η Νέα Υόρκη (20/2)

Στη Νέα Υόρκη το βράδυ (ώρα Ελλάδος) του Σαββάτου θα κάνει την επόμενη αγωνιστική της εμφάνιση η Κατερίνα Στεφανίδη. Η Ελληνίδα θα είναι μία από τις κορυφαίες αθλήτριες της περίφημης διοργάνωσης, που γίνεται κάθε χρόνο στις ΗΠΑ.

Βασικός στόχος της 26χρονης να βελτιώσει το φετινό της 4,72 μ. και να κυνηγήσει επιδόσεις πάνω από το ατομικό της 4,77 μ., γιαυί όχι και το 4,80 μ., ύψος που έχει "δει" τη φετινή σεζόν.

Η Στεφανίδη διανύει μια σταθερή σεζόν, η οπολία αποπνέει αισιοδοξία ενόψει της κορυφαίας διοργάνωσης του χειμώνα, το Παγκόσμιο του Πόρτλαντ. H  Νέα Υόρκη θα είναι το τελευταίο μίτινγκ της Στεφανίδη για τη σεζόν, που ωστόσο θα αναζητήσει να κάνει έναν ακόμη αγώνα πριν το Πόρτλαντ, σε ρυθμό προπόνησης. 

Στη Νέα Υόρκη θα συμμετάσχει και η αθλήτρια με την δεύτερη επίδοση φέτος στον κόσμο Ντέμι Πέιν (4,88 μ.), αλλά και οι ιδιαίτερα αξιόλογες τη φετινή σεζόν Σάντι Μόρις (4,80 μ.) και Μέρι Σάξερ (4,71 μ.).

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display