Δυνατή κούρσα έγινε στα 400 μ. εμπ. των γυναικών με τις Εφη Θεοδώρου και Κατερίνα Δαλάκα να κάνουν το ένα δύο με 58.29 και 58.37 αντίστοιχα. Μάλιστα οι δύο αθλήτριες κατάφεραν να βελτιώσουν τα ατομικά τους ρεκόρ και να αφήσουν υποσχέσεις για το μέλλον. Η Θεοδώρου με το 58.29 παρέμεινε στην ένατη θέση όλων των εποχών στο αγώνισμα και η Δαλάκα ανέβηκε στην 10η. Η Δαλάκα μισή ώρα αργότερα αγωνίστηκε και στα 200 μ., όπου πέτυχε 23.88.
Το όριο για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παίδων- Κορασίδων εξασφάλισε στο επί κοντώ η Μυρτώ Κασσωτάκη, που αφού ξεπέρασε τα 3,80 μ., που της έδιναν το όριο για Τυφλίδα πέρασε και τα 3,90 μέτρα.
Όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν σημείωσε ο Ανδρέας Θανάσης στη δισκοβολία με καλύτερη προσπάθεια στα 56,95 μέτρα. Στην ίδια διοργάνωση ξεχώρισε ακόμη ο Αρης Δρίτσας στα 400 μ. εμπ. με 52.88.
Τα αναλυτικά αποτελέσματα θα αναρτηθούν σε λίγο
Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ






















