Υφαντίδου και Πηλίδης προηγούνται στην πρώτη ημέρα των Συνθέτων στις Σέρρες

Η Σοφία Υφαντίδου θα συνεχίσει και αύριο, στην δεύτερη ημέρα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Συνθέτων αγωνισμάτων στις Σέρρες, την προσπάθεια της επίτευξης του ορίου για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το έργο να της να είναι εξαιρετικά δύσκολο. 

 

Η αθλήτρια του Μηνά Κυριάκου ολοκλήρωσε την πρώτη μέρα με 3.321 β. έχοντας πετύχει 13.85  στα εμπόδια, 1,62 μ. στο ύψος, 13,09 μ. στη σφαιροβολία και 25,64 μ. στα 200 μέτρα. Τη δεύτερη ημέρα θα πρέπει θα κληθεί να αγωνιστεί σε σε μήκος, ακοντισμό και 800 μέτρα.

Στη δεύτερη θέση με 3.080 βαθμούς είναι η Στέλλα Τζικανούλα και στην τρίτη η Ολγα Καστανά με 2.909. Η τετράδα κλείνει με την Νίκη Ξυδώνα που έχει 2.824 και ως στόχο το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ε/Ν (5.300).

Τα αγωνίσματα της δεύτερης ημέρας (110 μ. εμπ., δισκοβολία, επί κοντώ, ακοντισμός και 1.500 μ.) θα κρίνουν τον νικητή στο δέκαθλο των Ανδρών. Η πρώτη ημέρα βρήκε τον έμπειρο Κυριάκο Πηλίδη στην πρώτη θέση με 3.594 μ. με τον Παναγιώτη Πήτα να ακολουθεί με 3.539 και τον Παναγιώτη Μάντη να κλείνει την τριάδα με 3.518 βαθμούς.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display