Ο καιρός αντίπαλος του Φιλιππίδη στη Στοκχόλμη

Ο κακός καιρός δεν άφησε πολλά περιθώρια στους αθλητές που πήραν μέρος στο Diamond League της Στοκχόλμης, ανάμεσα σε αυτούς και ο Κώστας Φιλιππίδης. 

 

Ο πρωταθλητής μας έμεινε στα 5,35 μ στο επί κοντώ σε έναν αγώνα που έγινε με βροχή, αλλά και αέρα. Ο Φιλιππίδης δεν κατάφερε στη συνέχεια να ξεπεράσει τα 5,50 μ., ωστόσο το σημαντικότερο για εκείνον είναι ότι ολοκλήρωσε τον αγώνα του χωρίς τραυματισμό.

Ο Φιλιππίδης από τις χαμηλές θερμοκρασίες στη Στοκχόλμη θα επιστρέψει στην Ελλάδα για να αγωνιστεί την Κυριακή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας.  Ο καιρός επηρέασε και τον Ρενό Λαβιλενί, που πήρε την πρώτη θέση με 5,73 μ., δεύτερος ήταν ο Σον Μπαρμπέρ με 5,65 μ. και τρίτος ο Μάρεκς Αρεντς με 5,50 μέτρα.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Error: No articles to display