Πλούσιες εκδηλώσεις στο "Γύρο της Σητείας"

  • Kids Athletiks, επίδειξη σφαιροβολίας, πολιτιστικές εκδηλώσεις και μετάδοση Live Streaming 

Πλούσιο στιβικό πρόγραμμα πλαισιώνει τον καθιερωμένο εδώ και χρόνια «Γύρο της Σητείας» που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή 18 Δεκεμβρίου.

 

Με παράλληλες εκδηλώσεις που κεντρίζουν το ενδιαφέρον των φίλων του στίβου,  αναμένεται μεγάλη προσέλευση θεατών ενώ παράλληλα επιτυγχάνονται η διείσδυση στην κοινωνία των αρχών του στίβου και η μύηση των μικρών παιδιών στα μυστικά του στίβου.

Στο πλαίσιο λοιπόν του αγώνα δρόμου «Γύρου της Σητείας» θα παρουσιαστεί το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της IAAF με την ονομασία KIDS  ATHLETICS καθώς και αγώνας επίδειξης σφαιροβολίας για παιδιά ηλικίας 10 ετών και μεγαλύτερα. 

Την παραμονή των αθλητικών εκδηλώσεων και για την προβολή τους, το Σάββατο στις 18:00 θα διεξαχθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία της Σητείας. 

Να σημειώσουμε ότι τις εκδηλώσεις μπορείτε να τις παρακολουθήσετε και σε ζωντανή μετάδοση Live Streaming από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή σας χρησιμοποιώντας το λινκ  http://www.youtube.com/channel/UConP-xkkDggY4QuKkCSuuKA/live

Διοργανωτές των εκδηλώσεων είναι η Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Κρήτης, ο Δήμος Σητείας, η Ιερά Μητρόπολη Ιεραπύτνης και Σητείας, ο Δημοτικός Οργανισμός Κοινωνικοπολιτιστικής Ανάπτυξης Σητείας (Δ.Ο.Κ.Α.Σ.), η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Λασιθίου, ο Σητειακός Α.Ο. και ο Γ.Σ. Βιτσέντζος Κορνάρος, την ΚΥΡΙΑΚΗ  18 Δεκεμβρίου 2016 διοργανώνουν στη ΣΗΤΕΙΑ αθλητικές εκδηλώσεις  στα πλαίσια του «ΓΥΡΟΥ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ».

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων περιλαμβάνει:

 

1)  Αγώνες δρόμου «ΓΥΡΟΣ ΤΗΣ ΣΗΤΕΙΑΣ»

Θα διεξαχθούν δρομικά αγωνίσματα στους κεντρικούς δρόμους της Σητείας, για αθλητές του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και ερασιτέχνες δρομείς, ηλικίας από 8 ετών και μεγαλύτερους, σε αποστάσεις 1.000μ. – 2.500μ – 5.000μ και 10.000 μ.

Από τους διοργανωτές δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στα δρομικά αγωνίσματα των μικρών ηλικιών (1.000μ), ώστε να επιτευχθεί με το καλύτερο δυνατόν αποτέλεσμα η σύνδεση των ακαδημιών των σωματείων στίβου με τα αντίστοιχα αγωνιστικά τους τμήματα.

Στα 5.000 και 10.000μ θα συμμετέχουν ορισμένοι από τους καλύτερους Έλληνες δρομείς όπως:

Ζερβάκης Γιάννης,  Μανιαδάκη Μαρίνα, Μίνο Γιώργος, Κώστας Δρόσος, Χρήστος παπούλιας, Λαγωνίδου Ρομάνα, Βότσος Χρήστος, Μπουντούλης Χρήστος, Αχλάτη Μαρίνα, Ανδρικοπούλου Ζωή, Ψαρά Ευαγγελία (Κύπρος), Μαλιωτάκη Αθηνά, Τσολάκης Θεοδώρος,  Αμπτελαντίφ Ελ. Αρφαουί (Μαρόκο) κ.α.

2) Το πρωτοποριακό πρόγραμμα του Σ.Ε.Γ.Α.Σ. και της IAAF με την ονομασία KIDS’  ATHLETICS

Στο πρόγραμμα θα συμμετέχουν αθλητές των ακαδημιών των σωματείων της Κρήτης και των Δημοτικών Σχολείων, ηλικίας από 9 μέχρι 13 ετών. Θα συμμετέχουν περισσότερα από 300 παιδιά, τα οποία στη συνέχεια θα ενταχθούν στα προαγωνιστικά τμήματα των σωματείων στίβου της Κρήτης.

3) Σφαιροβολία (Αγώνας επίδειξης). 

Στο αγώνισμα θα συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες των σωματείων της Κρήτης, ηλικίας 10 ετών και μεγαλύτεροι. 

Σε όλες τις κατηγορίες και τα αγωνίσματα μαζί, υπολογίζεται ότι θα συμμετέχουν περισσότεροι από 500 αθλητές – αθλήτριες, ερασιτέχνες δρομείς και μαθητές των σχολείων της Σητείας.

Στα πλαίσια της προβολής των αθλητικών εκδηλώσεων, το Σάββατο  παραμονή των αγώνων ώρα 18.00, θα διεξαχθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πλατεία της Σητείας.

Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων της Κυριακής.

 

11.00

Τ  Ε Λ Ε Τ Η    Ε Ν Α Ρ Ξ Η Σ   ΑΓΩΝΩΝ

 

 

ΑΓΩΝΙΣΜΑ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

 

11.15

KIDS’  ATHLETICS  ΚΑΙ  ΕΠΙΔΕΙΞΗ  ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑΣ

11.30

2.500 μ.

( 2 στροφές)

ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΚΑΙ

ΜΑΘΗΤΩΝ  ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

(2002 – 2003 – 2004)

11.35

2.500 μ.

( 2 στροφές)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ 

ΚΑΙ

ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ  ΓΥΜΝΑΣΙΩΝ

(2002 – 2003 – 2004)

12.00

10.000 μ.

( 8 στροφές)

ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

(1998 ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ – ΡΕΣ)

12.05

5.000 μ.

( 4 στροφές)

 

ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ

(2001 & ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ – ΡΕΣ)

13.00

1.000 μ.

( 1 στροφή)

ΜΙΝΙ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

ΚΑΙ

ΜΑΘΗΤΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

«2005 – 2006 – 2007 – 2008»

13.15

1.000 μ.

( 1 στροφή)

ΜΙΝΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΚΑΙ

ΜΑΘΗΤΡΙΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ

«2005 – 2006 – 2007 – 2008»

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΦΑΙΡΟΒΟΛΙΑΣ

11.15

ΜΙΝΙ ΠΠ – ΠΚ (3 προσπάθειες)

11.45

ΠΠ – ΠΚ Β΄     (3 προσπάθειες)

12.15

ΠΠ – ΠΚ Α΄

12.45

Π – Κ

13.15

Ε - Ν

 
Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display