Βελιγράδι 2017: Φοβερή Πεσιρίδου με 8.08 και πρόκριση στον ημιτελικό

Η Ελισάβετ Πεσιρίδου πέτυχε τον πρώτο της στόχο, αφού προκρίθηκε στον ημιτελικό των 60 μ. εμπ. στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Βελιγραδίου.

 

Η Ελληνίδα ήταν τρίτη στην τέταρτη προκριματική σειρά με 8.08 και πήρα την απευθείας πρόκριση για τον ημιτελικό του αγωνίσματος, που θα γίνει στις 17.45 το απόγευμα. Η αθλήτρια της Ιωάννας Σιώμου, για ακόμη μία φορά έδειξε πως είναι αθλήτρια αγώνων, αφού κατάφερε στην διοργάνωση στόχο να τρέξει κοντά στο ατομικό της ρεκόρ (8.04). 

 

Η Πεσιρίδου παρότι έμεινε πίσω στα πρώτα δύο εμπόδια κατάφερε να βρει ρυθμό και τελικά να τερματίσει τρίτη πίσω από την Αλίνα Ταλάι (7.94) και την Χάνα Πλοτίτσινα (8.00). Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείωσε η Πάμελα Ντούτκιεβιτς με 7.86 και ακολούθησε η Ναντίν Βίσερ με 7.92.

 

Πηγή: Γραφείο τύπου ΣΕΓΑΣ

-

 

 

 

Καλεντάρι

Error: No articles to display

Αποτελέσματα

Περισσότερα
 
 
 

Καλεντάρι

Error: No articles to display