ΠΡΟΦΙΛ SPORTEVENT

 

Η Sportevent είναι μια νέα ιδέα στο χώρο του μαζικού αθλητισμού και όχι μόνο. Η σύλληψη της ιδέας έγινε τον Ιανουάριο του 2013. Πέρασε κοντά ένας χρόνος μέχρι να ωριμάσει και η ιδέα να γίνει πράξη. Και είμαστε πια στην αρχή του 2014 και η γέννηση της Sportevent είναι γεγονός.

 

Βλέπουμε όλοι τα τελευταία χρόνια την αλματώδη πρόοδο που συντελείται στο χώρο του μαζικού αθλητισμού. Ρόλο έπαιξε φυσικά και η διοργάνωση των ολυμπιακών αγώνων της Αθήνας. Τα πραγματικά όμως αίτια του φαινομένου θα πρέπει να τα αναζητήσουμε αλλού. Στο ότι ο Έλληνας υιοθέτησε ένα άλλο μοντέλο ζωής. Τα τελευταία πενήντα χρόνια, λόγω της εκβιομηχάνισης, ο μισός σχεδόν πληθυσμός της χώρας μεταφέρθηκε στα αστικά κέντρα. Έκτισε πόλεις αφιλόξενες για τον ίδιο. Χωρίς χώρους πρασίνου. Πόλεις που δεν μπορείς να περπατήσεις, να κάνεις ένα περίπατο. Ταυτόχρονα μπήκε σε μια διαδικασία άκρατου καταναλωτισμού. Ο συνδυασμός αυτών των δυο δημιούργησε ένα εκρηκτικό μείγμα, που τα αποτελέσματά του δεν άργησαν να φανούν στην υγεία του Έλληνα. Έτσι η μόνη και πραγματική διέξοδος που υπήρχε ήταν ο αθλητισμός.

 

Σκοπός μας είναι να φέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο κοντά στον αθλητισμό. Να γνωρίσει τις αξίες του. Να νιώσει τα οφέλη του, τόσο στο σώμα του, όσο και στην ψυχολογία του. Ψυχολογία, που είναι τόσο απαραίτητη στις δύσκολες μέρες που περνάμε.

 

Το όραμα μας είναι να προσφέρουμε στον ερασιτέχνη ή επαγγελματία αθλητή την δυνατότητα να γυμναστεί με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους προπονητικής, δίπλα σε καταξιωμένους προπονητές. Συνοδευόμενο από εξατομικευμένο πρόγραμμα αθλητικής διατροφής. Και φυσικά την συμμετοχή του σε μια σειρά ποιοτικών αγώνων.

 

Το όραμα μας είναι φιλόδοξο. Αλλά πραγματοποιήσιμο.. Γιατί στηρίζεται σε βάση, που το πλάτος της συνεχώς μεγαλώνει. Γιατί έχουμε κοινούς στόχους.

 

 
 
 

Τελευταία Νέα

Αποτελέσματα