Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ.

Ο Γυμναστικός Σύλλογος «Τα ΟΛΥΜΠΙΑ» σε συνεργασία με τον Δήμο Λεμεσού, την Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης Λεμεσού, το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Λεμεσού και την Εταιρεία DMC-S.A.S. Events, προκηρύσσει τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ.

 

Ο αγώνας για δεύτερη χρονιά είναι αφιερωμένος στο θρύλο Στέλιο Κυριακίδη , ο οποίος ήταν αθλητής του Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Ολύμπια». Οι αγώνες δρόμου θα διεξαχθούν σύμφωνα με τους παρακάτω όρους:

  1. Ημερομηνία Διεξαγωγής Αγώνων

➢ Σάββατο 21 Μαρτίου 2020

➢ Κυριακή 22 Μαρτίου 2020

  1. Αφετηρία – Τερματισμός

❖ Μαραθώνιος δρόμος (22/3/20): Αφετηρία και τερματισμός επί του Μόλου Λεμεσού

❖ Ημιμαραθώνιος δρόμος (22/3/20): Αφετηρία και τερματισμός επί του Μόλου Λεμεσού ❖ Αγώνας 10 χλμ (22/3/20): Αφετηρία και τερματισμός επί του Μόλου Λεμεσού

❖ Αγώνας 5 χλμ (22/3/20): Αφετηρία και τερματισμός επί του Μόλου Λεμεσού

❖ Εταιρικός αγώνας 5 χλμ (21/3/20): Αφετηρία και τερματισμός επί του Μόλου Λεμεσού ❖ Παιδικός αγώνας δρόμου 1 χλμ (21/3/20): Αφετηρία και τερματισμός επί του Μόλου Λεμεσού

  1. Στοιχεία Αγώνων:

➔ Μαραθώνιος δρόμος (22/3/20): Ώρα Εκκίνησης: 07:30

Περιγραφή της Διαδρομής: Καλύπτοντας μια απόσταση 42,195 Χιλιομέτρων, ο Μαραθώνιος ξεκινά από το δυτικό άκρο στο Πάρκο Μόλου στη Λεμεσό. Με το έναυσμα του αγώνα, οι Μαραθωνοδρόμοι θα κατευθυνθούν ανατολικά και θα βγουν από το Πάρκο Μόλου, κάνοντας μια στροφή αριστερά και παίρνοντας μια Δυτική κατεύθυνση. Τρέχοντας προς τα Δυτικά μέρη της Λεμεσού, οι Δρομείς θα κατευθυνθούν προς την Παλιά Πόλη της Λεμεσού, και μετά προς το Λιμάνι Λεμεσού. Καλύπτοντας την Δυτική Πλευρά της Πόλης, οι Δρομείς θα περάσουν μέσα από ένα μείγμα από αστικές και φυσικές ομορφιές, με αποκορύφωμα το διάσημο «Δασικό τούνελ» στη περιοχή Φασούρι όπου θα κάνουν αναστροφή. Οι δρομείς θα προχωρήσουν ξανά ανατολικά προς την κατεύθυνση της Αρχαίας Πόλης του Βασίλειου της Αμαθούντας. Στο 30ο χιλιόμετρο οι δρομείς κάνουν αναστροφή ξανά προς τη Δύση και θα ξεκινήσουν την επιστροφή τους προς το Πάρκο Μόλου και τη Γραμμή Τερματισμού! Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.limassolmarathon.com

➔ Ημι Μαραθώνιος δρόμος (22/3/20): Ώρα Εκκίνησης: 07:40

Περιγραφή της Διαδρομής: Ο Ημιμαραθώνιος θα ξεκινήσει στο Δυτικό Άκρο του Πάρκου του Μόλου. Με το έναυσμα του αγώνα, οι δρομείς θα κατευθυνθούν προς την Ανατολή, καλύπτοντας μια απόσταση σχεδόν 10 χιλιομέτρων με προορισμό την αρχαία Αμαθούντα. Στο 10ο χιλιόμετρο οι δρομείς κάνουν αναστροφή για να κατευθυνθούν ξανά προς τη Δύση για το τελευταίο μήκος του αγώνα προς το Πάρκο του Μόλου! Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.limassolmarathon.com

➔ 10 χλμ (22/3/20): Ώρα Εκκίνησης: 07:55

Περιγραφή της Διαδρομής: Ο αγώνας 10 χιλιομέτρων ξεκινά στο Δυτικό άκρο του Μόλου, και κατευθύνεται ανατολικά προς την τουριστική περιοχή της πόλης. Στο 5ο χιλιόμετρο οι δρομείς κάνουν αναστροφή για να κατευθυνθούν ξανά προς τη Δύση για το τελευταίο μήκος του αγώνα προς το Πάρκο του Μόλου! Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.limassolmarathon.com

➔ 5 χλμ (22/3/20): Ώρα Εκκίνησης: 08:10

Περιγραφή της Διαδρομής: Ο αγώνας 5 χιλιομέτρων ξεκινά στο Δυτικό άκρο του Μόλου, και κατευθύνεται ανατολικά προς την τουριστική περιοχή της πόλης. Στο 2.5ο χιλιόμετρο οι

δρομείς κάνουν αναστροφή για να κατευθυνθούν ξανά προς τη Δύση για το τελευταίο μήκος του αγώνα προς το Πάρκο του Μόλου! Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.limassolmarathon.com

➔ Εταιρικός δρόμος 5 χλμ (21/3/20): Ώρα Εκκίνησης: 09:00

Περιγραφή της Διαδρομής: Ο αγώνας 5 χιλιομέτρων ξεκινά στο Δυτικό άκρο του Μόλου, και κατευθύνεται ανατολικά προς την τουριστική περιοχή της πόλης. Στο 2.5ο χιλιόμετρο οι δρομείς κάνουν αναστροφή για να κατευθυνθούν ξανά προς τη Δύση για το τελευταίο μήκος του αγώνα προς το Πάρκο του Μόλου! Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τη διαδρομή μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.limassolmarathon.com

  1. Δικαίωμα Συμμετοχής

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Μαραθώνιο δρόμο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι).

Για να συμμετάσχει κάποιος στον Ημιμαραθώνιο δρόμο θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2002 και μεγαλύτεροι).

Για να συμμετάσχει κάποιος στον αγώνα δρόμου 10 χλμ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 15ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2005 και μεγαλύτεροι).

Για να συμμετάσχει κάποιος στους αγώνες δρόμου 5 χλμ θα πρέπει να έχει συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας του (γεννημένοι το 2008 και μεγαλύτεροι).

Για τον παιδικό αγώνα δρόμου 1 χλμ διαγωνίζονται παιδιά από 6 μέχρι 16 ετών.

  1. Δηλώσεις Συμμετοχής – Τρόποι Εγγραφής – Είδη Εγγραφής

❖ Δηλώσεις Συμμετοχής Οι ατομικές δηλώσεις συμμετοχής για όλους τους ατομικούς δρόμους θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι τη Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020. Οι ομαδικές δηλώσεις συμμετοχής για τον Εταιρικό αγώνα δρόμου 5 χλμ θα πρέπει να ολοκληρωθούν μέχρι την Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020.

❖ Τρόποι Εγγραφής Συμμετοχή μπορείτε να δηλώσετε:

➔ Με online εγγραφή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.getyourtickets.eu/event/opaplimassolmarathon2020 και www.limassolmarathon.com

➔ Με αποστολή έντυπης δήλωσης μέσω email: info@limassolmarathon.com

➔ Αυτοπροσώπως: Στα Γραφεία του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ Φρανγκλίνου Ρουσβελτ 86, Petra Business Centre, 2ο όροφο, 3011 Λεμεσός, Τηλ: 00357 25880100.

❖ Είδη εγγραφής: Οι εγγραφές διακρίνονται σε:

Ατομικές, οι οποίες γίνονται από μεμονωμένα άτομα. Κατά την παραλαβή του αθλητικού εξοπλισμού, είναι απαραίτητη η επίδειξη της απόδειξης εγγραφής που έχει παραλάβει ο δρομέας. Σε περίπτωση παραλαβής εξοπλισμού άλλου δρομέα, απαραίτητη είναι η επίδειξη φωτοαντίγραφου της απόδειξης εγγραφής του συμμετέχοντα.

Ομαδικές, για 10 άτομα και πάνω, χωρίς περιορισμό στην επιλογή Αγώνα Δρόμου. Οι ομαδικές εγγραφές απευθύνονται σε αθλητικούς συλλόγους, συλλόγους δρομέων, γυμναστήρια, εταιρείες, σχολεία, ιδιωτικούς και δημόσιους οργανισμούς, ταξιδιωτικά γραφεία, αλλά και απλές παρέες ανθρώπων που επιθυμούν να συμμετάσχουν ως ομάδα. Η έκπτωση που παρέχεται στην ομαδική εγγραφή είναι 50% στην τιμή του κάθε δρόμου. Κατά την ομαδική εγγραφή ορίζεται ένας αρχηγός της ομάδας, ο οποίος μπορεί να είναι ο ίδιος δρομέας. Σε κάθε περίπτωση ο αρχηγός της Ομάδας εκπροσωπεί την ομάδα για διάφορα θέματα έναντι των διοργανωτών.

Σε περίπτωση που υπάρχουν ανήλικοι δρομείς στην ομάδα, ο αρχηγός της ομάδας καθίσταται υπεύθυνος να προσκομίσει τις υπεύθυνες δηλώσεις συγκατάθεσης των κηδεμόνων και τα αποδεικτικά της ηλικίας τους προκειμένου να γίνει η εγγραφή τους.

Ο αρχηγός της ομάδας κατά την παραλαβή του εξοπλισμού της ομάδας του, θα πρέπει να έχει μαζί του το αποδεικτικό της κατάθεσης του αντιτίμου της συμμετοχής της ομάδας του. Αν δεν καταστεί δυνατή η παραλαβή του εξοπλισμού από τον αρχηγό, θα πρέπει επισήμως να υποδειχθεί στη διοργάνωση ο αντικαταστάτης του, ως εκπρόσωπος της ομάδας.

Για πληροφορίες σχετικά με ομαδικές εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τους κ. Κωνσταντίνο Κυβίττη και Άντρεα Κιννή στο τηλέφωνο 00357 22880100.

  1. Αντίτιμο Συμμετοχής

Το αντίτιμο συμμετοχής στους ατομικούς δρόμους και στον Εταιρικό δρόμο 5χλμ. παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα:

Δρόμος                           Τιμή               Μέλος Miles & Bonus

Μαραθώνιος                 €60.00                      €48.00

Ημιμαραθώνιος            €45.00                      €36.00

10 χλμ                             €30.00                       €24.00

5 χλμ                                €30.00                      €24.00

Εταιρικός δρόμος 5χλμ   €300                            -

 * Έκπτωση 50% έχουν δικαίωμα φοιτητές, στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας, μέλοι ομάδων δρομέων, οι οποίοι θα πρέπει να προσκομίσουν ή αποστείλουν το εν ισχύι αποδεικτικό παραστατικό ιδιότητας τους με fax ή με email, πριν την εγγραφή τους αμέσως μετά την εγγραφή τους. Οι μαθητές κάτω των 18 ετών έχουν δικαίωμα δωρεάν εγγραφής.

Δρόμοι                                                Αρχική Τιμή               Εκπτωτική τιμή

Μαραθώνιος Δρόμος                              €60                                €30

Ημιμαραθώνιος Δρόμος                         €45                              €22.5

Δρόμος 10 χλμ                                          €30                                 €15

Δρόμος 5 χλμ                                             €30                                       €15

Με την εγγραφή του, ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:

▪ Προσωπικό νούμερο (BIB) με ενσωματωμένο τσιπ χρονομέτρησης

▪ Σακίδιο δρομέα το οποίο περιλαμβάνει:

 Energy Gel

 Φυστικοβούτυρο

 Ενεργειακή μπάρα

 Καπέλο δρομέα

 Πάσο διακίνησης με λεωφορείο για το τριήμερο του αγώνα

Αντηλιακή κρέμα o Επίσημος Οδηγός Πόλης της Λεμεσού

❖ Παροχές πακέτων διαμονής και συμμετοχής

Η διοργάνωση έχει δημιουργήσει ειδικά πακέτα διαμονής για γκρούπ αθλητών και συλλόγους δρομέων σε ξενοδοχεία 3,4 και 5 αστέρων. Το πακέτο διαμονής περιλαμβάνει:

Για δρομείς:

  • Διαμονή για 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
  • Θέση στον αγώνα (Μαραθώνιος, Ημι Μαραθώνιος, 10χλμ και 5χλμ)
  • Επίσημη Τεχνική μπλούζα αγώνα
  • Είσοδος στο Pasta Party
  • Μεταφορά στην γραμμή εκκίνησης την ημέρα του αγώνα

Για επισκέπτες (οι οποίοι δεν θα τρέξουν στον αγώνα):

  • Διαμονή για 3 νύχτες σε δίκλινο δωμάτιο με ημιδιατροφή
  • Μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο
  • Είσοδος στο Pasta Party
  • Μεταφορά στην γραμμή εκκίνησης την ημέρα του αγώνα
  1. Τρόποι Πληρωμής

❖ Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό στην Τράπεζα Κύπρου

  1. ΙΒAN: CY 17 0020 0195 0000 3570 2295 7886
  2. ΚΩΔ. SWIFT: (BIC) BCYPCY2N

❖ Online πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.limassolmarathon.com

❖ Πληρωμή με μετρητά στα Κεντρικά Γραφεία του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ Φρανγκλίνου Ρουσβελτ 86, Petra Business Centre, 2ο όροφο, 3011 Λεμεσός Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00 - 18:00

  • ΠΡΟΣΟΧΗ: Για να θεωρηθεί έγκυρη η συμμετοχή σας θα πρέπει να καταβάλετε το αντίτιμο της συμμετοχής σας αμέσως μετά την υποβολή της δήλωσης συμμετοχής σας. Στην αιτιολογία κατάθεσης πρέπει απαραίτητα να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας.
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ – ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΕΩΝ : Σε περίπτωση ακύρωσης απλής εγγραφής τότε η εγγραφή μεταφέρεται για τη διοργάνωση της επόμενης χρονιάς. Σε περίπτωση ακύρωσης πακέτου διαμονής τότε ισχύουν οι εξής όροι:

- Για κρατήσεις που ακυρώνονται μέχρι τις 31/1/20 θα υπάρχει χρέωση 50 ευρώ

- Για κρατήσεις που ακυρώνονται από τη 1/2/20 μέχρι 24/2/20, 20% του ολικού ποσού θα χρεωθεί

- Για κρατήσεις που ακυρώνονται από τις 25/2/20 μέχρι την ημέρα του αγώνα , το ποσό που θα επιστραφεί ανέρχεται στα 50 ευρώ

  1. Διακρίσεις – Έπαθλα – Χρηματικά έπαθλα

❖ Διακρίσεις – Έπαθλα

 Έπαθλα (μετάλλιο και δίπλωμα) απονέμονται στους τρεις πρώτους νικητές της γενικής κατάταξης Ανδρών και Γυναικών των 4 αγωνιστικών δρόμων (Μαραθωνίου, Ημιμαραθωνίου, αγώνα 10 χλμ και αγώνα 5 χλμ). Επίσης, έπαθλο απονέμεται στον πρώτο αθλητή και πρώτη αθλήτρια κάθε δρόμου από κάθε ηλικιακή κατηγορία.

Οι Ηλικιακές Κατηγορίες για τον Μαραθώνιο, Ημι-Μαραθώνιο είναι:

  • 18 – 29 ετών
  • 30 - 39 ετών
  • 40 – 49 ετών
  • 50 - 59 ετών
  • 60 - 69 ετών
  • 70+

Οι Ηλικιακές Κατηγορίες για τον αγώνα 10 χλμ είναι:

  • 15 – 29 ετών

30 - 39 ετών

  • 40 – 49 ετών
  • 50 - 59 ετών
  • 60 - 69 ετών
  • 70+

Οι Ηλικιακές Κατηγορίες για τον Ατομικό Δρόμο 5Xλμ είναι:

  • 12 – 29 ετών
  • 30 - 39 ετών
  • 40 – 49 ετών
  • 50 - 59 ετών
  • 60 - 69 ετών
  • 70+

*Οι 3 πρώτοι κύπριοι αθλητές από τις δύο κατηγορίες (άνδρες / γυναίκες) στο Μαραθώνιο δρόμο, θα λάβουν ,επίσης, κύπελλο κάτω από το Παγκύπριο Πρωτάθλημα 2020.

Σε όλους τους δρομείς που θα τερματίσουν, θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο. Tο δίπλωμα συμμετοχής θα μπορέσουν να το προμηθευτούν ηλεκτρονικά από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.limassolmarathon.com

❖ Χρηματικά Έπαθλα

  • Στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης του Μαραθωνίου θα δοθούν:

Θέση                  Άνδρες                   Γυναίκες

1                          €2,000                      €2,000

2                          €1,500                      €1,500

3                          €1,000                      €1,000  

Οι αθλητές που θα καταταγούν στις πιο πάνω θέσεις θα δικαιούνται τα χρηματικά έπαθλα εφόσον έχουν σημειώσει επίδοση κάτω από 2:17:22 για τους Άνδρες και κάτω από 2:43:30 για τις Γυναίκες.

  • Στους 3 πρώτους της γενικής κατάταξης του Ημιμαραθωνίου θα δοθούν:

Θέση                  Άνδρες                      Γυναίκες

1                          €1,000                        €1,000

2                            €800                           €800

3                              €400                            €400

Οι αθλητές που θα καταταγούν στις πιο πάνω θέσεις θα δικαιούνται τα χρηματικά έπαθλα εφόσον έχουν σημειώσει επίδοση κάτω από 1:07:19 για τους Άνδρες και κάτω από 1:14:00 για τις Γυναίκες.

  1. Μεταφορά αθλητών στη εκκίνηση του αγώνα

Στις 22 Μαρτίου θα υπάρξει κίνηση 4 λεωφορείων (αριθμός 30) κατά το μήκος της παραλιακής της Λεμεσού για να μεταφέρει τους αθλητές στην εκκίνηση. Το σημείο αποβίβασης θα είναι το παρκινγκ στο Δυτικό άκρο του Μόλου (πριν την πλατεία του παλιού λιμανιού) όπου δίνεται η εκκίνηση του αγώνα.

Τα ωράρια για τα 4 λεωφορεία θα είναι: 05:30, 05:40, 05:50, 06:00, 06:10, 06:20, 06:30 με εκκίνηση το ξενοδοχείο Saint Raphael. Τα λεωφορεία θα παραλαμβάνουν αθλητές από τις στάσεις του παραλιακού δρόμου.

  1. Υγειονομική Κάλυψη

Σε κάθε περίπτωση όλοι οι αγωνιζόμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για ότι συμβεί σχετικά με θέματα υγείας και οφείλεται σε έλλειψη προληπτικού ιατρικού ελέγχου. Συστήνεται στους συμμετέχοντες να έχουν υποβληθεί πρόσφατα σε ιατρική εξέταση.

Από τους διοργανωτές δε θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις, αφού όλοι οι συμμετέχοντες αγωνίζονται με δική τους αποκλειστική ευθύνη και οι ανήλικοι με ευθύνη και υπεύθυνη δήλωση-συγκατάθεση των κηδεμόνων τους.

  1. Σταθμοί Υποστήριξης

Μαραθώνιος Δρόμος (ώρα εκκίνησης 07:30)

Οι σταθμοί υποστήριξης τοποθετούνται σε κάθε 2.5 χλμ ξεκινώντας από το 5ο χιλιόμετρο της διαδρομής.

Στους σταθμούς 7.5 , 12.5, 17.5, 22.5, 27.5, 32.5, 37.5 διατίθενται νερό και σφουγγάρια ενώ στους υπόλοιπους 8 σταθμούς (5,10,15,20,25,30,35,40) διατίθενται νερό και ισοτονικό ποτό. Ενεργειακό ρόφημα (τζελ) θα διατίθεται στους σταθμούς 20 και 32.5.

Στους σταθμούς 35, 37.5 και 40 θα διατίθεται Coca- Cola

Στους σταθμούς 32.5, 35 και 37,5 θα διατίθενται μπανάνες

Ημιμαραθώνιος Δρόμος (ώρα εκκίνησης 07:40)

Στα χιλιόμετρα 4.3, 9.4, 11.1, 16.1 διατίθενται νερό και σφουγγάρια ενώ στους υπόλοιπους 3 σταθμούς (6.7, 13.8, 18.7) διατίθενται νερό και ισοτονικό ποτό.

Αγώνας 10 χιλιομέτρων (ώρα εκκίνησης 07:55)

Στα χιλιόμετρα 4.3, 5.5 διατίθονται νερό και σφουγγάρια.

Αγώνας 5 χιλιομέτρων (ώρα εκκίνησης 08:10)

Για τον αγώνα 5 χιλιομέτρων διατίθεται νερό , ισοτονικό και φρούτα στο τερματισμό.

ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ: θα διατίθεται νερό, ισοτονικό ποτό, μπανάνα, μη αλκοολούχα μπύρα, γιαούρτι πρωτεϊνης.

Χημικές τουαλέτες θα υπάρχουν στην αφετηρία, στον τερματισμό και σε όλους τους σταθμούς της διαδρομής.

Ιατρική υποστήριξη θα υπάρχει στην αφετηρία, στον τερματισμό ενώ κατά μήκος της διαδρομής θα διακινούνται 2 επανδρωμένα ασθενοφόρα και 2 medical cars.

  1. Χιλιομετρικές Ενδείξεις

Για τις διαδρομής του Μαραθωνίου, Ημι Μαραθωνίου και αγώνα 10 χλμ. θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη.

  1. Χρονικό Όριο Ολοκλήρωσης Αγώνων

Το χρονικό όριο τερματισμού για όλους τους ατομικούς δρόμους είναι 6 ώρες (λήξη 13:30).

  1. Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση – Αποτελέσματα

Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των ατομικών αγώνων (Μαραθώνιο, Ημιμαραθωνίου, 10 χλμ, 5χλ) και του εταιρικού δρόμου 5χλμ, καθώς και την έκδοση των αποτελεσμάτων έχει αναλάβει εταιρεία επίσημης χρονομέτρησης. Για το λόγο αυτό όλοι οι συμμετέχοντες δρομείς, θα πρέπει να φορούν τον αριθμό συμμετοχής τους με το ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης, που παραλαμβάνουν από τα Γραφεία Εγγραφών.

Τάπητες ηλεκτρονικού ελέγχου και χρονομέτρησης, για την καταγραφή των χρόνων θα υπάρχουν:

Μαραθώνιος: στην εκκίνηση και τερματισμό, στο σημείο της πρώτης αναστροφής (10ο χλμ – περιοχή Φασούρι), στο σημείο της δεύτερη αναστροφής ( 30ο χλμ) , στο 32,5ο χλμ και 37,5ο χλμ.

Ημιμαραθώνιος: στην εκκίνηση και τερματισμό, στο σημείο της αναστροφής (10ο χλμ – περιοχή Αμαθούντας)

10 χλμ: στην εκκίνηση και τερματισμό, στο σημείο της αναστροφής ( 5ο χλμ – ξενοδοχείο «Tsanotel»)

5 χλμ: στην εκκίνηση και τερματισμό του αγώνα Εταιρικός δρόμος 5 χλμ: στην εκκίνηση και τερματισμό, στο σημείο της αναστροφής ( 2ο χλμ – «First Boutique»)

 Οι αγωνιζόμενοι που δε θα εμφανίζουν ηλεκτρονική ένδειξη στα παραπάνω αναφερόμενα σημεία δεν θα κατατάσσονται.

Αποτελέσματα Τα ανεπίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται στο διαδίκτυο αμέσως μετά τη λήξη των αγώνων, δίνοντας τη δυνατότητα σε όποιον ενδιαφέρεται να υποβάλλει ένσταση εντός επτά ημερολογιακών ημερών.

Τα επίσημα αποτελέσματα ανακοινώνονται εντός δεκαπέντε εργάσιμων ημερών. Αμέσως μετά την ανακοίνωση των επισήμων αποτελεσμάτων οι δρομείς θα μπορούν να εκτυπώνουν το πιστοποιητικό συμμετοχής τους από την επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης, www.limassolmarathon.com

  1. Γραφεία Εγγραφών (Registration Offices)

Τόπος: Πλατεία παλιού λιμανιού της Λεμεσού.

Ημέρες και Ώρες Λειτουργίας: Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020 από τις 11:00 μέχρι τις 19:00 , Παρασκευή 20 και Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 απο τις 09:00-18:00.

Όλοι οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά από το Κέντρο Εγγραφών τον αριθμό συμμετοχής τους με το chip χρονομέτρησης και το υπόλοιπο υλικό της διοργάνωσης.

  1. Επικοινωνία

Γραφεία ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ, Φρανγκλίνου Ρουσβελτ 86, Petra Business Centre, 2ο όροφο, 3011 Λεμεσός ΤΗΛ. 00357 25880100 / ΦΑΞ. 25567727 EMAIL: info@limassolmarathon.com WEBSITE: www.limassolmarathon.com


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00