Αναβολή 3ο ΟΠΑ Run

3ο ΟΠΑ Run

Όλοι μαζί για το Πεδίον του Άρεως

Κυριακή 17 Μαΐου 2020

 

Την Κυριακή 17 Μαΐου 2020 το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Περιφέρεια Αττικής συνδιοργανώνουν στο δεύτερο μεγαλύτερο πάρκο της Αθήνας, στο Πεδίον του Άρεως, το 3ο ΟΠΑ Run, με αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και περίπατο 2 χιλιομέτρων.

Η διοργάνωση αυτή αποτελεί συνέχεια της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2018 έχοντας ως στόχο αφενός και κυρίως, την ανάδειξη του πάρκου σε χώρο φιλικό προς την οικογένεια, τους νέους, τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής και αφετέρου την προώθηση της σημασίας της σωματικής άσκησης .

Η διοργάνωση φέτος, θα δώσει ιδιαίτερη έμφαση στην βιωσιμότητα, ώστε να έχει από τη μία το χαμηλότερο δυνατό περιβαλλοντικό αποτύπωμα και από την άλλη έναν ακόμη πιο ισχυρό κοινωνικό αντίκτυπο.

Το ΟΠΑ Run αποτελεί τη μαζικότερη κοινωνική δράση του Πανεπιστημίου και ειδικά φέτος αποτελεί την μοναδική αθλητική-κοινωνική εκδήλωση του εορτασμού των 100 χρόνων του Ιδρύματος. Εντάσσεται στην στρατηγική κοινωνικής προσφοράς του ως δράση του Προγράμματος Εθελοντισμού “AUEB Volunteers”. 

Οι συμμετοχές θα ανοίξουν στις αρχές του 2020. Περισσότερες πληροφορίες: www.aueb.gr/oparun.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι