Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

3ος Γύρος Κοντοβουνίων

Η οργανωτική επιτροπή Κορομηλιωτών διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 8 χιλιομέτρων με την επωνυμία "3ος ΓΥΡΟΣ ΚΟΝΤΟΒΟΥΝΙΩΝ" και αγώνα δρόμου 1000 μέτρων για παιδιά, που θα πραγματοποιηθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας το Σάββατο 12 Αυγούστου 2017 και ώρα 18:30μμ.

 

Τον αγώνα και γενικά την όλη εκδήλωση, υποστηρίζουν ο Δήμος Μεσσήνης, Δρομείς του Συλλόγου Υγείας Μεσσηνίας, Δρομείς της ευρύτερης περιοχής, οι πολιτιστικοί σύλλογοι Παλαιοκάστρου και Κυνηγού και χορηγοί φίλοι επαγγελματίες της Μεσσηνίας.

Οι δρομείς του αγώνα των 8χιλ. θα διανύσουν μία κυκλική διαδρομή, με μικρές υψομετρικές διαφορές, που θα κινηθεί σε ασφάλτινο δρόμο και θα ενώσει τα χωριά Κορομηλιά - Παλαιόκαστρο - Κυνηγού - Κορομηλιά, ενώ θα υπάρχουν δύο σταθμοί τροφοδοσίας με νερό και ισοτονικό ποτό.

Όλοι οι δρομείς θα τρέξουν και θα ζήσουν μία όμορφη εκδήλωση στη φύση της ορεινής και κεντρικής Μεσσηνίας, ενώ θα απολαύσουν τη φιλοξενία και την αγάπη της τοπικής κοινωνίας.

Η συμμετοχή στον αγώνα είναι ΔΩΡΕΑΝ, ενώ στο τέλος του αγώνα σε όλους τους συμμετέχοντες δρομείς θα δοθεί αναμνηστικό μετάλλιο, θα προσφερθεί  φαγητό και θα ακολουθήσει γλέντι στο Δημοτικό Σχολείο Κορομηλιάς.

Η γραμματεία θα ανοίξει στις 16:30 για την παραλαβή των αριθμών συμμετοχής, ενώ περιορισμένος θα είναι ο αριθμός των νέων εγγραφών την ημέρα του αγώνα.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον αγώνα των Κοντοβουνίων μπορείτε να επικοινωνείτε με τα μέλη του συλλόγου Παναγιώτη Καμπά στο τηλ.: 6983511797 και Παναγιώτη Κρόμπα στο τηλ.: 6974062634.

Όσοι δρομείς και φίλοι θα βρεθούν στην Κορομηλιά Μεσσηνίας και επιθυμούν να συνεισφέρουν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μεσσήνης, στο χώρο της γραμματείας θα γίνεται συλλογή τροφίμων μακράς διάρκειας, προκειμένου να βοηθηθούν άπορες οικογένειες της ευρύτερης περιοχής του δήμου.

Για να έρθετε στη Κορομηλιά θα ακολουθήσετε το δρόμο από Καλαμάτα - Μεσσήνη - Λάμπαινα - Τρίκορφο - Κορομηλιά

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ

Ημερομηνία διεξαγωγής:    Σάββατο 12/8/2017

Τόπος διεξαγωγής :            Κορομηλιά Μεσσηνίας

Ώρα εκκίνησης :                  18:30

16.30: Άνοιγμα γραμματείας αγώνα, στο Δημοτικό Σχολείο Κορομηλιάς.

18.15: Εκκίνηση παιδικού αγώνα 1000 μέτρων.

18.25: Λήξη παιδικού αγώνα

18.30: Εκκίνηση αγώνα 8Km στην διαδρομή (Κορομηλιά - Παλαιόκαστρο - Κυνηγού)

19.45: Λήξη του αγώνα

20.00: Απονομές αγώνων και τελετή λήξης.

Υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι δρομείς θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00