Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

12ος Λαίκός Αγώνας δρόμου Χιλιομοδίου

Για δωδέκατη χρονιά ο Δήμος Κορινθίων και η Δημοτική Ενότητα Τενέας προσκαλεί κάθε Έλληνα και Ελληνίδα στον όμορφο αγώνα 7000 μ. για αθλητές και 1000 μ. για παιδιά  που διοργανώνει στο ιστορικό Παλαιό Μοναστήρι Παναγίας Φανερωμένης, στο Χιλιομόδι.

 

            Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει από την κεντρική πλατεία του Χιλιομοδίου στις 09:45 π.μ. την Παρασκευή 3 Μαΐου 2019 ημέρα εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής.

            Η διαδρομή του αγώνα είναι ασφαλτοστρωμένη μέσα στο εξαίρετο δασικό οικοσύστημα του Χιλιομοδίου, απομεινάρι μεγαλύτερου και αρχαιότερου δάσους στην περιοχή. Αυτό το αυτοφυές υψηλό δάσος της Φανερωμένης μαζί με το υγιεινό ξηρό κλίμα και τη φιλοξενία των κατοίκων έκαναν το δάσος περιζήτητο και γνωστό έξω από τα όρια του Νομού.

            Η ανηφορική διαδρομή του αγώνα καταλήγει στην Παλαιά Μονή της Παναγίας της Φανερωμένης, η οποία είναι η παλαιότερη, σημαντικότερη και επισημότερη από όλες της Μονές «Φανερωμένης» στην Ελλάδα. Ιδρύθηκε τον 11ο αιώνα, στην είσοδο της σχισμής ενός βράχου, όπου «φανερώθηκε» η Θαυματουργή Εικόνα της Παναγίας..

           

Σταθμός νερού θα υπάρχει στο 3ο χιλ. της διαδρομής και στο πέρας του αγώνα.

 

            Θα υπάρξουν έπαθλα για όλους όσους τερματίσουν, ενώ οι τρεις(3) πρώτοι άνδρες, γυναίκες, αγόρια – κορίτσια (από 12 έως 16 ετών) και παιδιά του Δημοτικού της γενικής κατάταξης θα βραβευτούν με μετάλλια. Επίσης θα βραβευτούν  (για τον αγώνα 7.000 μ)  στις παρακάτω κατηγορίες.

 

  • Ο πρώτος μεγαλύτερος ηλικιακά του αγώνα
  • Η πρώτη μεγαλύτερη ηλικιακά του αγώνα.
  • Ο πρώτος Τενεάτης.

 

 

Κάθε αθλητής συμμετέχει  με δική τους ευθύνη ενώ θα πρέπει να έχει υποβληθεί και σε πρόσφατες ιατρικές εξετάσεις. Οι αθλητές κάτω των 18 ετών τρέχουν με ευθύνη του γονέα τους.

 

Οι αθλητές θα μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή μία ώρα πριν τον αγώνα στο σημείο εκκίνησης,  όπου θα παραλάβουν αναμνηστικό μπλουζάκι και το νούμερο συμμετοχής τους .

 

            Σας προσκαλούμε λοιπόν ΟΛΟΥΣ και ΟΛΕΣ να έλθετε να τρέξετε και να διασκεδάσετε την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΜΑΪΟΥ 2019 και  ΩΡΑ 09:45 π.μ.  

 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΑ ΤΗΛ.27413-62013 & 27413-62000  (ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΕΝΕΑΣ)


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00