Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Αναβολή Hydra's Trail Event 2020

Κάτι νέο έρχεται στην Ύδρα….

 

Ένα ακόμα “Hydras Trail Event” έρχεται, αυτή τη φορά όμως  

Α Ν Α Ν Ε Ω Μ Ε Ν Ο !

 

Για άλλη μια χρονιά η Ύδρα θα είναι παρούσα στο καλεντάρι των ορεινών αγώνων, αλλά αυτή τη φορά με νέες, πιο συναρπαστικές διαδρομές.

Το πανέμορφο νησί μας, με την μοναδικό χαρακτηριστικό της  απουσίας τροχοφόρων, διατηρεί ένα πανέμορφο δίκτυο ορεινών μονοπατιών. Μονοπάτια που οδηγούν στις κορυφές του νησιού με την απεριόριστη θέα σε Αργοσαρωνικό και  Αιγαίο!

Με σκοπό την ανάδειξη περισσοτέρων μονοπατιών αλλά και απομακρυσμένων πανέμορφων παραλιών,  αναβαθμίσαμε τις διαδρομές, δίνοντας τη δυνατότητα στον κάθε συμμετέχοντα να απολαύσει έναν εκπληκτικής ομορφιάς συνδυασμό βουνού και θάλασσας. Έτσι φέτος οι δρομείς, για πρώτη φορά, θα έχουν ευκαιρία να τρέξουν έναν Ορεινό Μαραθώνιο στην Ύδρα.

Η μεγάλη διαδρομή με την νέα ονομασία Hydras Trail Marathon γίνεται πλέον 37χλμ, με 2000μ. θετικής υψομετρικής.  Το μεγαλύτερο μέρος της είναι κοινό με την παλιά διαδρομή, αλλά τώρα πια έχουν προστεθεί πέντε νέα υπέροχα μονοπάτια όπως και οι εκπληκτικές παραλίες Νησίζα και Μώλος.

 

 

Η μικρή διαδρομή Rock Race, αναβαθμισμένη και αυτή, είναι πλέον 17,5χλμ με 980μ θετικής υψομετρικής. Οι αθλητές που θα την τρέξουν, θα έχουν την ευκαιρία για πρώτη φορά να δουν το Κλιμάκι, στην πίσω (Ανατολική) πλευρά του νησιού,  αλλά και να περάσουν από την ιστορική Μονή του Προφήτη Ηλία, όπου εκεί υπάρχει το κελί που φυλακίστηκε ο Θεόδωρος  Κολοκοτρώνης.

Φυσικά , όπως πάντα, το Σάββατο -παραμονή των μεγάλων αγώνων- θα διεξαχθεί το καθιερωμένο πλέον RunnFun, ο αγώνας των 5χλμ, μέσα στον γραφικό οικισμό της Ύδρας, με τα παραδοσιακά καλντερίμια.

 

 

Οι εγγραφές για το Hydras Trail Event 2020  θα ανοίξουν την 1η Ιανουαρίου, θα διαρκέσουν μέχρι να συμπληρωθεί το κλασικό πια όριο των 1.000 συμμετοχών και θα πραγματοποιούνται, όπως πάντα από την ιστοσελίδα μας, στο  www.hydrastrail.gr.

Στόχος μας είναι οι συμμετέχοντες να γνωρίσουν όσο το δυνατόν καλύτερα τις ομορφιές του νησιού μας και να απολαύσουν ένα αγωνιστικό διήμερο σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της Ελλάδας. Ο σχεδιασμός των διαδρομών έχει γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνονται ορεινά και παραθαλάσσια μονοπάτια αλλά και καλντερίμια μέσα στον ιδιαίτερα γραφικό αστικό ιστό.

Το Hydras Trail Event 2020, θα διεξαχθεί το διήμερο 4 & 5 Απριλίου, ακόμα καλύτερo και πιο συναρπαστικό! Σε έναν ιδανικό προορισμό για δρομείς βουνού, όπου τα μονοπάτια έχουν πάντα τον πρώτο λόγο και οι ομορφιές διαδέχονται η μία την άλλη.

Όπως κάθε χρόνο, σας προσκαλούμε όλους, να περάσουμε ένα αξέχαστο αγωνιστικό διήμερο, γεμάτο τρέξιμο, δράση αλλά και δυνατές  συγκινήσεις.

 

Οργανωτική Επιτροπή

Hydra’s Trail Event

 


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00