Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgK2Jak2filter has a deprecated constructor in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/plugins/k2/jak2filter/jak2filter.php on line 25

Salomon Mountain Cup 2020 - Πάρνηθα

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.trailpro.gr όπου μπορείτε επίσης να ενημερώνεστε για όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τον αγώνα.

 

Από σήμερα όμως, 28/12/2019, μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας και να πληρώσετε το κόστος συμμετοχής στο Salomon Store που βρίσκεται Κολοκοτρώνη 8, Κηφισιά, 145 62, τηλέφωνο επικοινωνίας 210 80 16 383.

Όσοι δηλώσουν συμμετοχή στο κατάστημα έχουν διπλό όφελος. Αφενός μπορούν να δουν από κοντά και να ενημερωθούν για όλα τα νέα προϊόντα της Salomon, αφετέρου μπαίνουν αυτομάτως στην κλήρωση όπου ένας τυχερός ή μία τυχερή θα κερδίσουν ένα Suunto 5 . Η κλήρωση θα αφορά μόνο όσους εγγραφούν στο κατάστημα.

Υπενθυμίζουμε πως στη μεγάλη διαδρομή υπάρχουν έξι κατηγορίες αθλητών: Ανδρών Α1 (18-29), Ανδρών Α2 (30-39), Ανδρών Α3 (40-49), Ανδρών Α4 (50+), Γυναικών Γ1 (18-39) και Γυναικών Γ2 (40+). Στη μικρή διαδρομή υπάρχουν δύο κατηγορίες, Ανδρών και Γυναικών.

Όπως και πέρσι, στη μεγάλη μόνο διαδρομή, θα υπάρχει κατηγορία ομάδων.

Φτιάξτε την ομάδα σας και οι τρεις καλύτεροι χρόνοι θα βγάλουν το συνολικό χρόνο και την κατάταξη της ομάδας. Απονομές θα γίνονται στις τρεις πρώτες ομάδες κάθε αγώνα αλλά και στο τέλος της σειράς θα βραβευτούν οι τρεις καλύτερες ομάδες του Κυπέλου.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται στα 15 ευρώ για τη μεγάλη διαδρομή και στα 12 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Στο κόστος περιλαμβάνεται το ΦΠΑ 24% καθώς και οι εξής παροχές:

αναμνηστικό δώρο του αγώνα, υδροδοσία στη διάρκεια του αγώνα, ανάγλυφο μετάλλιο τερματισμού, υπηρεσίες χρονομέτρησης, ιατρικές υπηρεσίες (Ιατρός-ασθενοφόρο), υπηρεσίες πρώτων βοηθειών και διάσωσης, ηλεκτρονικό αναμνηστικό και σνακ στον τερματισμό.

Αν δηλώσετε ως ομάδα και η ομάδα σας έχει πάνω από πέντε μέλη το κόστος συμμετοχής γίνεται 12 ευρώ για τη μεγάλη και 9 ευρώ για τη μικρή διαδρομή. Για το πώς θα δηλώσετε συμμετοχή ως ομάδα στείλτε στο info@trailpro.gr τα στοιχεία του υπεύθυνου της ομάδας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες εγγραφής.

Σεβόμενοι το οικονομικό πρόβλημα που πολλοί φίλοι αντιμετωπίζουν, οι έχοντες κάρτα ανεργίας του ΟΑΕΔ σε ισχύ να έχουν μειωμένο κόστος συμμετοχής το οποίο ορίζεται στα 10 ευρώ για τη μεγάλη και στα 5 ευρώ για τη μικρή διαδρομή.

Σας ευχόμαστε καλές γιορτές και το νέο έτος να φέρει μόνο καλά σε όλο τον κόσμο!

Η οργανωτική επιτροπή


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/sportevent.gr/httpdocs/templates/ts_news247/html/com_k2/templates/default/item.php on line 285

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι

Cardio Run 2023

Cardio Run 2023

Σεπ 19, 2023 Rate: 0.00