5ος Ορειβατικός αγώνας Τσαριτσάνης

Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης ,η Περιφέρεια Θεσσαλίας και ο Δήμος Ελασσόνας, συνδιοργανώνουν τον 5ο Ορειβατικό αγώνα Τσαριτσάνης-Ολύμπου, την Κυριακή 13- Σεπτεμβρίου-2020.

 

 Συγκεκριμένα  περιλαμβάνονται  οι αγώνες 1)Ορεινός αγώνας απόστασης 21 χλμ. 2) Σέγκια trail 8χλμ. και 3) πεζοπορίες 4.5 χλμ. και 1,5 χλμ.,καθώς και  αγώνας για παιδιά, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020, στα μονοπάτια του βουνού και του δάσους της Ιστορικής και Μαρτυρικής Κοινότητας Τσαριτσάνης,στους  πρόποδες του μυθικού Ολύμπου ,του Δήμου Ελασσόνας,Ν. Λάρισας.

 Με τη συνεργασία, του  Συμβουλίου  Κοινότητας Τσαριτσάνης,του Δασαρχείου Ελασσόνας, του Κέντρου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης (Κ.Π.Ε.) Κισσάβου-Ελασσόνας,των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των Σχολείων  της Τσαριτσάνης,του Συλλόγου Γυναικών, του Ιππικού Ομίλου, πολλών αθλητών, πεζοπόρων, εθελοντών και τη στήριξη του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων Ν. Λάρισας.

Επίσης με την ενεργή συμμετοχή άλλων φορέων, ομάδων και Συλλόγων Δρομέων της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Ελασσόνας και του Νομού Λάρισας.

Θα ακολουθήσει η αναλυτική προκήρυξη των αγώνων.

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι