Skiathos Trail Run

Αγαπητοί αθλητές και φίλοι του Skiathos Trail Run.

 

Καταρχάς, ελπίζουμε τόσο εσείς, όσο και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, να είστε καλά. Η ομάδα του Skiathos Trail Run Half-Marathon και το EcoΖην Skiathos, με πλήρες αίσθημα ευθύνης απέναντι στις εξελίξεις, τους αθλητές, τους συνοδούς και τις οικογένειες αυτών, την τοπική κοινωνία αλλά και απέναντι σε όλους όσους εμπλέκονται στην προετοιμασία του αγώνα, βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσει την α κ ύ ρ ω σ η του φετινού αγώνα λόγω της πανδημίας του κορονοιού και της αβεβαιότητας που αυτή επιφέρει για τους επόμενους μήνες. Οι άνθρωποι είναι πιο σημαντικοί, όσο και η ψυχική ηρεμία όλων μας. Εξάλλου έχουμε τόσους αγώνες μπροστά μας, αρκεί να παραμείνουμε υγιείς!

Παρά την προετοιμασία του αγώνα καθ' όλη τη διάρκεια του χειμώνα, θεωρούμε ότι η ακύρωση - κι όχι η μεταφορά του μεταγενέστερα μες στο 2020 - είναι η ορθότερη απόφαση δεδομένων των συνθηκών. Αν και η αρχική σκέψη για μεταφορά του αγώνα αργότερα μες στους καλοκαιρινούς μήνες ή το Σεπτέμβριο θεωρήσαμε ότι θα μετέδιδε ένα αισιόδοξο μήνυμα προς όλους, εν τέλει πιστεύουμε ότι δεν είναι εφικτός κανένας άμεσος προγραμματισμός, δεδομένης της νέας πραγματικότητας στην οποία όλοι μας καλούμαστε να προσαρμοστούμε.

Επιπλέον, οι ίδιοι οι αθλητές δεν είναι σε θέση να προετοιμαστούν σωστά λόγω των περιορισμών, οι αθλητές από το εξωτερικό - στην αυξημένη συμμετοχή των οποίων στοχεύουμε - δεν είναι σε θέση να γνωρίζουν αν και πότε θα μπορούν να ταξιδέψουν, η συμμετοχή των εθελοντών και των παιδιών - στην οποία επίσης δίνουμε μεγάλη σημασία - δεν μπορεί να εξασφαλιστεί λόγω της αβεβαιότητας όσον αφορά στον τρόπο ολοκλήρωσης του σχολικού έτους ενώ οποιεσδήποτε χορηγίες από τοπικές επιχειρήσεις μπορούν εύκολα να θεωρηθούν ανέφικτες λόγω των δύσκολων μηνών που ακολουθούν.

Θα θέλαμε επίσης να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε ήδη διαμορφώσει μια ευέλικτη πολιτική ακυρώσεων, που αφορά κυρίως όσους έχουν εγγραφεί ήδη, προσαρμοζόμενοι στην έκτακτη συνθήκη που όλοι μας καλούμαστε να ανταποκριθούμε. Λεπτομέρειες, σε προσεχή ανάρτηση.

Ωστόσο, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το επόμενο Skiathos Trail Run θα διεξαχθεί την Κυριακή, 23 Μαΐου 2021 και σας περιμένουμε, πιο έτοιμοι και πιο έτοιμους από ποτέ!

Μέχρι τότε, θα είμαστε σε επαφή, όπως πάντα, και θα μοιραζόμαστε περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις. Ολοκληρώνοντας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την υποστήριξή σας, την υπομονή σας και για την κατανόησή σας!

Βρισκόμαστε όλοι στην ίδια θέση. Όταν έρθει η κατάλληλη ώρα, θα είμαστε εδώ για εσάς! Η φύση της Σκιάθου θα είναι εδώ για εσάς. Μέχρι τότε, παραμείνετε ασφαλείς και μη σταματάτε την προπόνηση!

 

Τις θερμότερες ευχές μας,


Η ομάδα του Skiathos Trail Run 2020

-

  

 

 

 

 

 
 
 
 

Τελευταία Νέα

Καλεντάρι