Flamingo Run 2023

Το Flamingo Run 2023 σχεδόν έφτασε! Στις 1 Οκτωβρίου 2023 παίρνουμε μέρος σε έναν μοναδικό αγώνα που θα μείνει σε όλους αξέχαστος!

Κάθε πρώτη Κυριακή του Οκτωβρίου, η δυτική παραλία του Θερμαϊκού ζωντανεύει με τον ρυθμό του Flamingo Run. Πρόκειται για μια αθλητική-δρομική γιορτή που διοργανώνεται στην περιοχή του Καλοχωρίου, στην καρδιά της λιμνοθάλασσας Δέλτα, και του «Κόκκινου Δρόμου». Αυτή η εκδήλωση δεν αποτελεί μόνο μια αθλητική πρόκληση, αλλά και μια ευκαιρία να ανακαλύψετε την ομορφιά της περιοχής και να συμβάλετε σε ένα σημαντικό κοινωνικό έργο.

Η περιοχή του Καλοχωρίου είναι ένα μέρος γεμάτο φλαμίνγκο και με τις παραθαλάσσιες διαδρομές να προσφέρονται ιδανικά για τρέξιμο και περπάτημα, καθώς, και για οικογενειακές εξορμήσεις. Η φυσική ομορφιά της περιοχής καταπλήσσει κάθε επισκέπτη, και το Flamingo Run δίνει την ευκαιρία σε αθλητές και επισκέπτες να την ανακαλύψουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο!

Στο πλαίσιο του Flamingo Run, πραγματοποιούνται αγώνες 10 και 5 χιλιομέτρων για αθλητές κάθε επιπέδου και δυναμικούς περιπατητές, που επιθυμούν να απολαύσουν την πανέμορφη περιοχή. Επιπλέον, υπάρχει ένας αγώνας 1000 μέτρων για παιδιά ηλικίας 9 έως 12 ετών, προσφέροντας και στους μικρούς μας φίλους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε αυτή τη γιορτή του αθλητισμού.

Πέρα από τους αθλητικούς αγώνες, το Flamingo Run επιδιώκει να προωθήσει και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση. Διοργανώνονται περιβαλλοντικές δράσεις και εκδηλώσεις ενημέρωσης που αφορούν την περιοχή, προσφέροντας στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να μάθουν περισσότερα για το περιβάλλον και την ανάγκη της διατήρησής του.

Τέλος, το πλεόνασμα των εσόδων διατίθεται στην οργάνωση «Φροντίδα του Παιδιού».

Καθώς οι εγγραφές κλείνουν, μην αργείτε και εγγραφείτε τώρα εδώ:
https://event.athletopia.com/flamingo-run-2023 

-