2ο Run Πύργος – Κατάκολο

Το 2ο Run Πύργος – Κατάκολο έρχεται 1 Οκτωβρίου 2023 με 4 διαδρομές: 13 χλμ, Αγώνας Δρόμου 7χλμ, Δυναμικό Βάδισμα 7χλμ και παιδικό αγώνα 1,5 χλμ, και εγγυάται ότι όλοι θα βρουν τον αγώνα που τους ταιριάζει!

Για τα 13 χλμ. η εκκίνηση δίνεται στις 9:30 στην Πλατεία Δικαστηρίων στον Πύργο. Η διαδρομή διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής οδού Πύργου – Κατάκολο και οι αθλητές τερματίζουν στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στο Κατάκολο.

Για τα 7 χλμ. η εκκίνηση δίνεται στις 10:00 στην Πλατεία Αγίου Ιωάννη. Η διαδρομή διεξάγεται μέσω της Επαρχιακής οδού Πύργου - Κατάκολου και οι αθλητές τερματίζουν στην Πλατεία Αγίου Νικολάου στο Κατάκολο.

Για τον παιδικό αγώνα 1,5 χλμ. η εκκίνηση δίνεται στις 11:00 στην Πλατεία Αγίου Νικολάου Κατάκολο. Η διαδρομή διεξάγεται δια μέσου της κεντρικής οδού που διασχίζει το Κατάκολο , οι αθλητές πηγαίνουν στην προβλήτα του λιμανιού και επιστρέφουν μπροστά στο λιμάνι όπου και τερματίζουν.

Ο Πύργος είναι πόλη της βορειοδυτικής Πελοποννήσου και απέχει 308 χλμ. από την Αθήνα, 20 χλμ. από την Αρχαία Ολυμπία και 13 χλμ. από το Κατάκολο, που θεωρείται το επίνειό του. Το Κατάκολο είναι παραλιακό χωριό και εξαγωγικός λιμένας του Νομού Ηλείας. Σε μικρή απόσταση βρίσκεται η Αρχαία Ολυμπία, με το παγκοσμίου φήμης ιερό του Διός και το Στάδιο, όπου γίνονταν οι Ολυμπιακοί Αγώνες στην αρχαιότητα.

Για να τρέξεις μαζί μας, κάνε σήμερα την εγγραφή σου σήμερα εδώ:
https://event.athletopia.com/2orunpyrgoskatakolo2023?step=1 

-