Μετά από τη πρόσφατη θεομηνία που έπληξε το σύνολο της επαρχίας Φαρσάλων και την κήρυξη της σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης Πολιτικής Προστασίας, η οργανωτική επιτροπή του «8ου Αχίλλειου άθλου» ανακοινώνει την ακύρωση των αγώνων.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ορεινού Μαραθωνίου Οίτης “Ηρακλής”, με το τέλος της φετινής διοργάνωσης, μέσω του μεταγωνιστικού δελτίου ανακοίνωσε την ημερομηνία της επόμενης διοργάνωσης.

Με την πεποίθηση ότι η επόμενη διοργάνωση, θα είναι κάτω από καλύτερες συνθήκες για όλους μας, σας περιμένουμε στις 19-9-2021, για τον 15ο Ορεινό Μαραθώνιο Οίτης, για να απολαύσετε την ομορφιά του βουνού, που στερηθήκατε φέτος.

 

Η Οργανωτική Επιτροπή

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο 14ος Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης Hercules Mountain Marathon, με τις τρεις διαδρομές του, έστω και τροποποιημένες, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 20-9-2020. Αυτό από μόνο του, είναι μια μεγάλη επιτυχία αν σκεφτεί κανείς τι είχε να αντιμετωπίσει όταν ξεκίναγε τις προετοιμασίες αλλά και τι αντιμετώπισε, ως την τελευταία στην κυριολεξία στιγμή.

Στα γραφεία της ομοσπονδίας βρέθηκε το πρωί της Τρίτης αντιπροσωπεία της ΕΒΑΣ (Έλληνες Βετεράνοι Αθλητές Στίβου), προκειμένου να συναντήσει τον γενικό γραμματέα της ομοσπονδίας Βασίλη Σεβαστή.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να του παραδώσουν βραβείο με το οποίο η ΕΒΑΣ τιμά τον Βασίλη Σεβαστή για την πολύχρονη και καταλυτική παρουσία του στο χώρο του στίβου και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα. Την ΕΒΑΣ εκπροσώπησαν μεταξύ άλλων το μέλος της διοίκησης του Πανελληνίου ΓΣ, Βασίλης Ανδρεάδης, ο οποίος υπήρξε παλαιός πρωταθλητής των χαμηλών εμποδίων.

 

Σας παραθέτουμε την λίστα συμμετεχόντων του Κολοκοτρώνειου Δρόμου 2020!

«Χορεύουμε για την Ειρήνη. Χορεύουμε για την ελευθερία της έκφρασης και της κίνησης. Χορεύουμε για μια νέα πραγματικότητα όπου τη λέξη πόλεμο δεν θα γνωρίσει. Χορεύουμε για να επικρατήσει η Ειρήνη και να διαδώσουμε το μήνυμα στη γενιά μας. Χορεύουμε και ελπίζουμε. Ελπίζουμε ότι όλα μια μέρα θα τελειώσουν. Θα αλλάξουν προς το καλύτερο…» είπαν τα παιδιά της Ομάδας ΜΙΛΑ τoυ 9ου Δημοτικού Σχολείου Γλυφάδας χορεύοντας και έδωσαν το δικό τους μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Ειρήνης. Στη συνέχεια ενωμένοι πολιτικοί, αθλητές, καλλιτέχνες και παιδιά στον αύλειο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου, σχημάτισαν ένα τεράστιο ανθρώπινο σήμα Ειρήνης υπό τους ήχους της Φιλαρμονικής του Δήμου Αθηναίων να παίζει τραγούδια για την Ειρήνη.

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε θερμά, για την υποστήριξη του μοναδικού Ολυμπιακού Δρομικού Αγώνα / Olympic Run της χώρας, που πραγματοποιείται με στόχο την ανάδειξη της χώρας μας στον παγκόσμιο Ολυμπιακό χάρτη!!

Λόγω των συνθηκών που επικρατούν, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, με υψηλό αίσθημα ευθύνης και σε συνέχεια της ανησυχίας των ειδικών λοιμωξιολόγων για την πορεία της διασποράς του Covid-19, χθες ανακοίνωσε επίσημα, την άρση των αδειών παραχώρησης εγκατάστασης όλων των δρομικών και αθλητικών γεγονότων, που θα διεξαχθούν εντός της επικράτειάς του, με το μέτρο να τίθεται σε άμεση εφαρμογή την Δευτέρα 21.9.2020, ώρα 17.00 και μέχρι τις 31.10.2020. Η απόφαση του Δήμου Θεσσαλονίκης - συνδιοργανωτή του 3ου Olympic Day Run GREECE - αναγκάζει την Οργανωτική Επιτροπή του αγώνα σε απόφαση ορισμού νέας ημερομηνίας διεξαγωγής του.

 

Ο μοναδικός Ολυμπιακός Αγώνας Δρόμου (Olympic Run) της χώρας, ο οποίος διοργανώνεται με την αιγίδα της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής και φέρει τη σφραγίδα των Ολυμπιακών κύκλων, θα διεξαχθεί στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, μόλις ομαλοποιηθεί ο ρυθμός διασποράς του ιού και αρθούν τα περιοριστικά μέτρα που ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Θεσσαλονίκης. Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα, με στόχο την όσο το δυνατόν αμεσότερη ενημέρωση τόσο τη δικής σας, όσο και του δρομικού κοινού.

Επίσης νέες εγγραφές, πλέον των ήδη εγγεγραμμένων δρομέων, θα ανακοινωθούν  με βάση τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα.

 

Η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί σύντομα, με στόχο την όσο το δυνατόν αμεσότερη ενημέρωσή σας.

 

Με εκτίμηση

Η Οργανωτική Επιτροπή του 3ου Olympic Day Run GREECE

Σελίδα 1 από 1449