Απρίλιος 01, 2020

Μάχη για τη ζωή του δίνει 22χρονος νεαρός σε νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη, μετά την επίθεση που δέχτηκε χθες το απόγευμα στο Σέιχ Σου από αγέλη σκύλων. Η είδηση έγινε γνωστή από το πρωί, ωστόσο, σοκάρει η περιγραφή που δίνει ο άνθρωπος που τον έσωσε μαζί με τον πατέρα του.

Ο Σ.Δ.Υ.Αγρινίου λαμβάνοντας υπόψη του, τις συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί με την πανδημία του ιού, ανακοινώνει την ακύρωση του 2ου Citytrail Αγρινίου.

Αγαπητοί φίλοι και φίλες του Bridge Experience,

Ελπίζουμε αυτό το μήνυμα να σας βρίσκει υγιείς και ασφαλείς.

Δυστυχώς είμαστε στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε και την ακύρωση του γύρου της Λίμνης Πλαστήρα 58χλμ , που ήταν προγραμματισμένος για τις 17/5/2020.

Ο Αθλητικός Σύλλογος “Ένωση Λεχωνίων – Νηλέας”, και η “Δημοκρατική Εκπολιτιστική Κίνηση Κάτω Λεχωνίων” με την υποστήριξη των Τοπικής Κοινότητας Κάτω Λεχωνίων,του Δήμου Βόλου, διοργανώνουν τον πρώτο “Τοπάλειο” Λαϊκό αγώνα δρόμου την Κυριακή 14 Ιουνίου 2020.

Ο Κυρ Αλέκος, έπιασε στο στόμα του τον Μαραθώνιο!!

Ο μόνος κερδισμένος στον Μαραθώνιο είναι ο εθελοντής που έτρωγε γύρο!!

Ο μόνος λόγος να τρέξω Μαραθώνιο, είναι να έχει ταβέρνα στον τερματισμό!!

 

Ο Σύλλογος Αθλητών Υγείας Χίου «Chiosrunning» ως κύριος διοργανωτής, ο Δήμος Χίου, η Περιφερειακή Ενότητα Χίου και το Ν.Π.Δ.Δ Δήμου Χίου ως συνδιοργανωτές καθώς και η Οργανωτική Επιτροπή Chios HardStone Trail, που έχει την κύρια ευθύνη της διεξαγωγής των αγώνων, πάντα με αίσθημα ευθύνης απέναντι στη διοργάνωση, στους αθλητές, τους εθελοντές και τους επισκέπτες μας και με σεβασμό στην αναγκαιότητα διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας παρακολουθώντας την έξαρση του ιού COVID-19 στην Ελλάδα αλλά και παγκόσμια αποφάσισε την αναβολή της διοργάνωσης του 1st Chios HardStone Trail, η οποία ήταν να πραγματοποιηθεί 26 Απριλίου 2020 και μετάθεσή της σε ημερομηνία που θεωρείται ασφαλέστερη για όλους.

Ο 7ος Αγώνας Δρόμου Λίμνη Μπελέτσι, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Ο 7ος Αγώνας Δρόμου Λίμνη Μπελέτσι, θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020.

Το εργομετρικό κέντρο και η επιστημονική ομάδα θέλοντας να προσφέρει τη δυνατότητα να αξιοποιήσει δημιουργικά τον χρόνο που #μένουμε_σπίτι , υλοποιεί την πρωτοβουλία «Εβδομάδα ενημέρωσης σε προπονητές, αθλητές , αθλούμενους , παιδιά & γονείς».

Σελίδα 1 από 1402