Ο Σύλλογος Δρομέων Φθιώτιδας “Τραχίνα” αποτελεί έναν από τους ποιο δραστήριους συλλόγους Πανελλαδικός, όσο αφορά το αθλητικό σκέλος, με την διοργάνωση αγώνων βουνού και την συμμετοχή των μελών του σε αγωνιστικές δράσεις, αλλά και πλήθος εθελοντικών, περιβαλλοντολογικών, κοινωνικών εκδηλώσεων.

Θέλω να γράψω αυτά τα λίγα λόγια, γιατί πολλούς από εσάς σας έχω συναντήσει κάπου εκεί έξω στα βουνά και νιώθω την ανάγκη να σας μιλήσω. Ήλπιζα πως δεν θα χρειαστεί ποτέ να γράψω μια τέτοια επιστολή ,όμως οι εξελίξεις είναι τέτοιες.

Την ματαίωση του προγραμματισμένου για τις 20 Ιουνίου 2020, 6ου Αγώνα Δρόμου «Το Πέρασμα του Αποστόλου Παύλου», γνωστοποιεί η Ιερά Μητρόπολη Κίτρους Κατερίνης και Πλαταμώνος λαμβάνοντας  υπ’ όψιν τις ιδιαίτερες υγειονομικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω της πανδημίας. Η απόφαση ματαίωσης βασίστηκε στην εναρμόνιση με τις οδηγίες των κρατικών φορέων για την ασφάλεια της υγείας των αθλητών, των εθελοντών και των θεατών.

Επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως. Για τον λόγο αυτό, χωρίς καμία διάθεση να γίνουμε κουραστικοί, ας επαναλάβουμε κάποια ήδη γνωστά πράγματα.

Ιστορική χαρακτηρίστηκε η σημερινή ημέρα για τον Υμηττό, καθώς υπεγράφη Μνημόνιο Συνεργασίας για τη δημιουργία και πιστοποίηση μονοπατιών μήκους 90 χλμ., μεταξύ του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη και του προέδρου του Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) Γιάννη Κωνσταντάτου.

Η TRIMORE Sport Events προτείνει το 360ο Total Care


Την πρόταση πλαίσιο υγειονομικής διασφάλισης των διοργανώσεών της

Ανοίγουν κολυμβητήρια και χώροι άθλησης - Πώς θα λειτουργούν Επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα ανοιχτές και κλειστές αθλητικές εγκαταστάσεις.

Στους χώρους των προπονήσεων επιστρέφουν από σήμερα αθλητές και αθλήτριες που έχουν γεννηθεί έως τις 31/12/2007, όπως αναφέρει το ΦΕΚ (διαβάστε εδώ) της Κυβέρνησης, που δημοσιεύθηκε την Κυριακή (17/5).

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο χαμό του φίλου και συναθλητή Νίκου Νάτση.

Σελίδα 1 από 1414